USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку вбили чоловіка. ОНОВЛЕНО

8 Жовтня 2014 14:14
До луцького міського відділу міліції звернулася 28-річна мешканка обласного центру і повідомила, що на території товариства з обмеженою відповідальністю вона виявила зі слідами насильницької смерті труп свого 61-річного батька, який працював там охоронцем.

Тепер правоохоронці з’ясовують обставини та мотиви скоєння правопорушення, - інформують у прес-службі волинської міліції.

На місце події у повному складі виїхала слідчо-оперативна група. Слідчим відділом Луцького МВ УМВС України у Волинській області відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого пунктом 12 частиною 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі до п’ятнадцяти років або ж довічне ув’язнення.

"Затримати підозрюваних допомогли двоє небайдужих волинян, які кинулися їх переслідувати, а згодом передали правоохоронцям. У підозрюваних, а це – 60-річний та 38-річний мешканці Ківерцівського району, вилучили речові докази, які свідчать про їхню причетність до скоєного злочину, і передали в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр для проведення експертизи", – розповів начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига.

Зловмисники затримані і перебувають в ізоляторі тимчасового тримання луцького міськвідділу міліції. Проводиться досудове розслідування, під час якого будуть встановлені обставини та мотиви правопорушення.

Як повідомляє ТРК "Аверс", вбивство трапилося на пункті прийому металобрухту. На мертвому чоловікові не української національності були вогнепальні та ножові поранення. Вочевидь злочину передували якісь «розбірки», адже на місці події були ще четверо чоловіків – не українців. Двох з них затримали, інші втекли. Також внаслідок бійок ще один чоловік потрапив до лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
я Показати IP 8 Жовтня 2014 14:24
Жах! Не Луцьк, а бандитский Петербург, чесслово...
ми до я Показати IP 8 Жовтня 2014 15:34
Бо забагато розвелось "неукраїнської національності"!!!
Лол до ми Показати IP 8 Жовтня 2014 15:42
Алеж вбивають українці. Нещодавній випадок біля Епіцентру? Син своїх батьків вбив. Ні чеченці, чи негри, а саме коренний лучанин. Тож до чого тут національниість? Тобі аби ляпнути
OTAK OT до Лол Показати IP 8 Жовтня 2014 20:05
Ну так це і є халепа області, як часто це трапляється на Волині? Волиняни мирні люди, а от приїжджі від нас якраз і відрізняютьсита тим що надто агресивні і за ножа хапаються в кожному конфлікті, і чим більше їх буде тим більше буде таких новин.
Анонім до ми Показати IP 8 Жовтня 2014 16:37
ну так подумати, що підїзди нам обгадили, траси засмітили і матюкаються на кожному кроці не українці,.. на це гарний вірш є в інеті путін виноват
иван Показати IP 8 Жовтня 2014 14:48
небайдужим по 5 тисяч преміі і людська подяка за мужній вчинок
Да Показати IP 8 Жовтня 2014 16:26
Не української національності реально забагато і почуваються вони краще ніж в себе в дома, а ввд них проблем ще більше ніж від кацапів.
угу до Да Показати IP 8 Жовтня 2014 17:01
та кацапiв тут так чи iнакше третина Луцька, знаю багато сiмей де батько або мама не мiсцевi, не обов'язково з москви, ну там з Днiпропетровська наприклад, але розмовляють в сiм'ї росiйською, бо так звикли. чисто українцi в нас це тiльки хто недавно до Луцька переселився або батьки у 90х, ну якщо по кровi дивитися. а так "жид ти чи пОляк, аби був не фраєр" як у пiснi. ну в кацапiв тут сiм'ї, працюють всеодно як i всi вже нiкуди не дiнуться, такi собi вже всi лучани-волиняни. а от то шо всякi азери сюда приїзжають будувати вiльну Україну то я щось сумнiваюся...
Анонім до угу Показати IP 8 Жовтня 2014 17:03
лучани часом таким суржиком розмовляють, що взагалi не зрозумiло що то за мова, однi "тiпа" та "шошо"
ха до угу Показати IP 9 Жовтня 2014 05:31
аваков - азер
Ok Показати IP 8 Жовтня 2014 20:01
"не української національності " це по типу цигани?
дьодік до Ok Показати IP 8 Жовтня 2014 20:35
Да, команчі...
ВВК до Ok Показати IP 8 Жовтня 2014 21:34
Дончани...
Я Показати IP 8 Жовтня 2014 22:51
Всі ми люди. Не важливо якої національності людина. Мама його родила, для того щоб він жив, а хтось прийшов і обірвав йому життя. В кожного є сім'я, так само і в нього залишилися дружина, діти , внукі, друзі, які його дуже сильно любили і чекали кожен день до дому. І тепер його немає. І ніхто його не поверне.
Очевидець Показати IP 9 Жовтня 2014 18:58
І взагалі, це трапилося навіть не так як тут описано. Саме гірше що постраждали його близькі, і на очах його найрідніших людей. Бідні ті людииии, які все це пережили і побачили. Знаю це від потерпілих. І людина ця хоч і не нашої національності, але нічим не відрізняяється від українця. Ніколи би навіть не сказала шо він не українець, Не треба судити людину по національності, всі ми однакові. Але в кожного свій розум в голові. Але скажу точьно що національність тут зовсім ні дочього.
аліна Показати IP 10 Жовтня 2014 13:16
ТРК Аверс цю інформацію отримав, напевно, від бомжа під мостом, а автору статті скоро руки покрутить за неправдиву інформацію!!! Тому що навіть сама міліція не зовсім швидко відреагувала... Вона з`явилась , як в американських фільмах, в самому кінці, коли вже злочинці були затримані небайдужими людьми і передані їм в руки. (Звісно, потім міліція усі заслуги приписала собі.) Потерпілий ГЕРОЙ, який захищав свою робочу територію і він є 100% УКРАЇНЕЦЬ і його батьки українці!!! Ніяких "розборок" там не було, на нього напала худоба з с.Прилуцьке прізвище Романенко (син і батько), які прийшли поживитись чужим майном. Хто має якусь інформацію про нелюдів, які ще мають відношення до їх бандитського угрупування, велике прохання повідомити... Тому, що є інф., що хтось спонсує адвоката, який зацікавлений пом`якшити термін ув`язнення убивцям.
Таня до аліна Показати IP 10 Жовтня 2014 20:10
Та вони тільки на довічне заслуговують, і це так для них м'ягко сказано. Такіх сволочів треба катувати довго і болісно після їхнього вчинку. ПРосто дійсно правди так і не написали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus