USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пацієнтам Волинської обласної дитячої лікарні вручили подарунки

9 Січня 2021 09:58
Голова обласної ради Григорій Недопад долучився до створення справжнього свята із чудовими подарунками для дітей, які потребують цього найбільше. Адже навіть у святкові дні вони змушені проходити лікування у стінах Волинської обласної дитячої клінічної лікарні.

Про це повідомляють на сайті Волинської облради.

Серед маленьких пацієнтів – дітки від наймолодшого віку, чимало – зі складними діагнозами. «Тому найперше всім бажаю якнайшвидшого одужання! Адже це стало б найкращим дарунком для них і для їх батьків. А щоб підтримати діток, створити Різдвяну казку, подарували їм сьогодні велику кількість якісних, безпечних і розвиваючих іграшок та подарункових наборів. Висловлюю щиру вдячність керівнику Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» Людмилі Лонюк за сотні подарунків, за турботу про дітей малозахищених категорій населення, дітей з особливими потребами та маленьких пацієнтів медичних закладів. Варто було бачити радість і дитячі усмішки, щоб усвідомити, наскільки це важливо – організовувати подібні заходи, викликати позитивні, щасливі емоції, створювати хай маленьке, але дуже тепле і необхідне свято», – додав голова обласної ради.

Голова Волинської облради разом з депутаткою Іриною Горавською, генеральним директором КП «Волинське обласне територіальне медичне об’єднання захисту материнства і дитинства», обговорили подальші кроки із вдосконалення та розвитку Волинської обласної дитячої лікарні.

«Під керівництвом Ірини Горавської відбуваються досить позитивні і динамічні зміни у закладі. До прикладу, оглянули сьогодні новий дитячий простір для діток, які змушені тривалий час перебувати в лікарні, створений для їх дозвілля і відпочинку. Маємо визначені цілі та напрацювання з поліпшення якості надання медичних послуг маленьким пацієнтам, будемо активно співпрацювати у цьому напрямку. Та про це згодом. А наразі вітаю з Різдвом усіх дітей, усіх дорослих, усіх, хто знаходять час для того, щоб ділитися добром із ближніми», – побажання від Григорія Недопада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пенсіонер Показати IP 9 Січня 2021 11:32
Молодець Григорій недопад. Купив із своєї зарплати подарунки дітям. Всі б чиновники так би робили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus