USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

«Пающіе труси» зробили «заворушку» в шоу-бізнесовому болоті, – Скрябін. ВІДЕО

18 Листопада 2008 18:45
Поява гурту «Пающіе труси» – це спроба зробити заворушку в шоу-бізнесовому болоті, щоб і продюсери, і виконавці в Україні думали перед тим, як пустити щось низькопробне на ринок. Про це розповів 17 листопада під час прес-конференції для ЗМІ у Луцьку перед концертом «Пающіх трусів» і «Скрябіна» продюсер першого гурту і лідер другого Андрій Кузьменко, – інформує репортер «Волинських Новин».
Андрій Скрябін каже, що взятися за такий проект, як «Пающіе труси», його змусила 11-річна донька. Сьогодні, за словами продюсера й музиканта, існує проблема величезної навали низько інтелектуального музичного продукту і біда в тому, що підростаюче покоління мусить собі знаходити серед таких співаків кумирів .
«А на ті 47 мільйонів мало 5 чи 6 одиниць, які роблять інтелектуальний продукт. І я тому вирішив зробити таку революційну штучку – групу, яка б називалася «Пающіе труси» і яка б висміювала той лад, у якому то всьо діло робиться», – зізнався Андрій Кузьменко.
Він визнає, що поява гурту багатьох, м’яко кажучи, не порадувала і на нього «вже починають гавкати багато продюсерів»...  «То є нормально. Я того і чекав. Але треба було зробити заворушку в тому болоті шоу-бізнесовому, шоб вони думали перед тим, як пустити шось низькопробне на ринок. І воно пішло…» – розповів продюсер «Пающіх трусів».
На його думку, «тут є ідея. А коли ідея є, то вже цікаво», хоч і цей панковий, за визначенням Скрябіна, проект грошей не заробляє. «Якщо виходить на ноль, то дякуєм Богу», – визнає Кузьменко. Продюсер каже, що «Пающіх трусів» з-поміж інших гуртів вирізняють тексти: соціальні і зі стьобом – «на Потапа, на Настю Каменских, на Сєрьогу, на всьо підряд». «Вони реально стібут той примітивний лад, у якому народжуються і мусять слухати наші діти», – переконував музикант.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бородате Чудовисько Показати IP 28 Листопада 2008 16:41
Дивно що скрябін і сам являється людиною, яка пише низькопробні пісні і випускає низькопробну продукцію в музичній індустрії України

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus