USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Печені поросята і сівалки: виставка-ярмарок у Луцьку

17 Листопада 2016 12:47
День працівника сільського господарства у Луцьку вирішили відзначити виставкою продукції та техніки. Тож у центрі Луцька виробники сільгосппродукції вирішили похвалитися своїми виробами і, звісно, вторгувати копійчину.

Отож, в ятках, розташованих на Театральному майдані, розмістилися як виробники сільгосппродукції, так і представники торгових підприємств. Тут можна придбати як дари ланів, так і готову продукцію. Приміром, є серед товарів зерно, а можна поласувати й булочками.

Та, не хлібом єдиним багаті волинські виробники. Для любителів м’яса тут теж є чим поласувати: канапки, ковбаса та печені поросята. А для любителів солоденького, традиційно, тут же можна придбати продукцію з пасіки.
Водночас, тут же фермери можуть познайомитися і з новою сільськогосподарською технікою, яка є не лише у кращих фермерів Європи. Тож на Театральному майдані розташували трактори, розкидачі та сівалки іноземного виробництва – мрію чи не кожного фермера. Звісно, що таке задоволення можуть собі дозволити, найімовірніше, ті господарства, які вже добре стоять на ногах і мають кошти на такі покупки.
Щоправда, цьогорічна виставка – нечисленна. До прикладу, сільгосптехніку представила одна фірма-продавець. А ось, приміром, виробників овочевої продукції і взагалі виявилося обмаль, хоча, дбайливі господарі саме зараз запасаються продуктами на зиму. Тож, ця продукція, не виключено, користувалася б попитом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Віктор Показати IP 17 Листопада 2016 14:03
Я кунішно ізвіняюсь, але який глибокий художній смисл запостити фото колес сівалки чи колеса трактора?
Хлібороб Показати IP 18 Листопада 2016 00:14
Виставка хліборобів на полицях магазинів: хліб, м'ясо, молоко. Чи тобі і це не дано зрозуміти?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus