USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В ОДА обіцяють залишити чиновників без грамот до свята аграріїв

13 Листопада 2018 13:55
Через незадовільну роботу департаменту агропромислового розвитку голова ОДА обіцяє заблокувати вручення грамот чиновникам з нагоди відзначення Дня працівників сільського господарства.

Про це йшлося під час наради голови облдержадміністрації з головами райдержадміністрацій щодо державної підтримки сільськогосподарських виробників 13 листопада.

«Я точно обіцяю, що заблокую вручення нагород з нагоди свята аграріїв. Я сам позабираю всі грамоти, які я підписав, і ті, що він підписував, теж заблокую. Жоден з керівників управлінь районів не отримає жодної грамоти, тільки по офіційному поясненню, що він на це заслуговує», - повідомив голова облдержадміністрації Олександр Савченко, говорячи про відзнаки від свого імені та від імені директора департаменту АПР Юрія Горбенка.

Він розповів, що тисячами підписує розпорядження про нагородження грамотами щотижня. Голова ОДА відзначив, що не проти, якщо на Волині прийнято тисячами отримувати грамоти, але «потрібно і питати трохи», адже не всі на них заслуговують.

Він зауважив, що нагороди даватимуть 30 чи 31 грудня. Наприкінці наради голова ОДА не побажав особисто заслуховувати питання про відзначення Дня працівників сільського господарства 16 листопада в облмуздрамтеатрі та вийшов із зали.

Нагадаємо, голова ОДА різко розкритикував роботу департаменту агропромислового розвитку та голів РДА через те, що десятки мільйонів гривень, передбачених у держбюджеті на підтримку волинських аграріїв, лишаються неосвоєними.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Селянин Показати IP 13 Листопада 2018 14:29
ох, яка халепа, яка халепа... свині та телята перестануть набирати живу масу (щодобовий приріст) у такому випадку....
123 Показати IP 13 Листопада 2018 14:52
що реально зробив цей савченко за час перебування на посаді?
456 до 123 Показати IP 13 Листопада 2018 15:19
Робить і намагається щось корисне зробити, а дармоїди типу Горбенка і коментатори»123» чимось не задоволені, на хвіст наступили? :)
Луцьк Показати IP 13 Листопада 2018 18:49
Савченко образив всіх аграріїв області. Тих, хто на 80% наповнює бюджет.
АС Показати IP 13 Листопада 2018 22:24
Товариші Савченко і Горбенко. Засуньте ті подяки і грамоти собі... Ви своїми тупими розборками вже спортили настрій для аграріїв Волині. Передостанній абзац все про вас сказав хто ви є.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus