USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Педагоги Любешівщини відсвяткували день працівника освіти

30 Вересня 2016 20:00
Щороку першої неділі жовтня освітяни відзначають день вчителя. З нагоди свята в селищі Любешів організували концерт, під час якого учні Любешівського НВК та вихованці будинку дитячої та юнацької творчості мали змогу привітати своїх педагогів піснями, танцями та віршами.

Про це повідомляють у прес-службі Волинського УКРОПу.

На свято також завітали народний депутат від партії «УКРОП» Ірина Констанкевич, депутат обласної ради, член фракції «УКРОП» Микола Бущук та керівник представництва Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» у Любешівському районі Сергій Неймарк.

Ірина Констанкевич зауважила, що сьогодні освіта переживає непрості часи. Реформування галузі не завжди відповідає реаліям, і, як результат, відбувається скорочення початкових шкіл, багато навчальних закладів у селах не забезпечені підручниками, оргтехнікою, а часом й меблями. Але попри всі негаразди вчитель не повинен втрачати надію, адже саме він виховує громадян, які будуватимуть кращу країну.

Микола Бущук також привітав педагогів зі святом та передав грамоти від голови обласної ради Ігоря Палиці. Найкращих вчителів району Сергій Неймарк нагородив книгами від фонду «Тільки разом».

Також з нагоди дня вчителя під час благодійного концерту у Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти вчителів області привітав голова фракції «УКРОП» у Волинській обласній раді, голова Волинського УКРОПу Вячеслав Рубльов. Депутат зауважив, що шкільній освіті особливо важко, оскільки навчальні заклади не готові до тих змін, які їм підготувала держава. Він наголосив, що середня освіта є основою, без якої неможливо побудувати повноцінне громадянське суспільство. Тому для неї необхідно створити якнайкращі умови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1 Показати IP 1 Жовтня 2016 08:45
у Луцьку також відсвяткували день працівника освіти, чому невисвітлюєм? ігор недозволяє!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus