USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Пенелопа Крус потрапила в скандал через заяву про війну в Україні

8 Листопада 2022 12:58
Популярна іспанська акторка Пенелопа Крус обурила своєю неочікуваною заявою про війну в Україні. Зокрема, знаменитість разом з UNICEF хотіла привернути увагу до нестачі їжі у країнах Африки. Тож у своєму Instagram вона опублікувала відео, де пов’язала голод з війною в Україні.

Як пише ТСН, акторка заявила, що це впливає на ціну продуктів, тож жителі країн Африки можуть лишитися без їжі.

Проте вона не сказала жодного слова про Росію, яка й розв’язала війну в Україні. Саме через країну-агресорку може статися голод, адже та спалювала українські поля з врожаєм, крала зерно та не дозволяла вивозити його з портів.

«Війна в Україні продовжує завдавати страждань тисячам дітей та їхнім родинам. На додачу це впливає на ціну продуктів, і через нескінченну посуху тисячі сімей в таких країнах, як-от Сомалі, Ефіопія, Південний Судан під загрозою. Я з великим сумом дивлюся на фото дітей, які страждають від гострого недоїдання», – заявила Пенелопа.Користувачі соцмереж обурилися відео, яке опублікувала акторка. Вони поспішили пояснити знаменитості, хто ж насправді винен у тому, що жителям країн Африки не вистачає їжі:

У нестачі харчів винна не війна в Україні. Натомість у нестачі харчів винна агресія Росії проти України та окупація українських територій.

Головною причиною всього зла є не просто «війна в Україні», а воєнна агресія Росії.

Я поважаю цю проблему, але дітей в Україні буквально вбивають ракетами, або щодня вони втрачають батьків та залишаються сиротами. Це набагато серйозніше і руйнівніше.

Запитайте Росію, чому вона розв’язала війну проти України і створила проблеми всьому світу? Росія терористична країна!

Як повідомляли, 30 квітня в одній з кав’ярень Львова помітили голлівудську зірку Анджеліну Джолі, яка також є послом доброї волі ООН у справах біженців. Після цього знаменитість вирушила на львівський залізничний вокзал, де зустріла пасажирів евакуаційного поїзда з Покровська та поспілкувалася з ними особисто. Також зірка провідала у лікарні дітей, які постраждали від ракетного удару військових РФ по вокзалу у Краматорську.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
скептик Показати IP 8 Листопада 2022 13:12
ця тупа курка просто не в стані адекватно сформулювати думку.
! Показати IP 8 Листопада 2022 13:46
Не завжди розум з красою ходять парою...або одне, або друге, тут видно що тільки вродлива...
чит Показати IP 8 Листопада 2022 14:07
Пенелопа Крус дуже подобається як акторка.
Лучанин Показати IP 8 Листопада 2022 15:30
Хотіла проявити "громадянську позицію" (простіше кажучи, попіаритись), але не до кінця опраювала тему.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus