USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Пенсії українців будуть збільшені на 20%: коли саме

17 Лютого 2023 19:12
У березні цього року пенсії українців будуть проіндексовані і збільшаться на 20%.

Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль у Telegram.

Також він заначив при цьому, що за дорученням Президента України Володимира Зеленського індексацію пенсій буде проведено попри те, що за законом про державний бюджет на 2023 рік перегляд цих виплат не є обов’язковим.

«У 2023 році пенсії для українців знову будуть підвищені. Вже цього березня уряд проведе індексацію пенсій на 20%. Під індексацію підпадатимуть всі категорії, визначені в законі «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», – зазначив він.

Читати ще: Наймасштабніша індексація пенсій: хто отримає від 500 грн збільшення

«Уряд виконує свої зобов’язання перед людьми. Ми допомагаємо тим, хто цього найбільше потребує. Індексація виплат торкнеться понад 10 мільйонів українців», – підкреслив Шмигаль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus