USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Пенсії під загрозою зриву?

19 Лютого 2009 18:50
Загальний борг українських підприємств до Пенсійного фонду України становить 2,3 мільярда гривень, а це створює загрозу для своєчасної виплати пенсії.Про це 19 лютого повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією «Української правди»,  про це заявила заступник Генерального прокурора Тетяна Корнякова, виступаючи під час оперативної наради щодо дотримання законодавства про працю.
За словами Корнякової, з метою створення видимого благополуччя керівники низки підприємств Донецької області за рахунок кредитів частково погасили заборгованості з виплати зарплати, але при цьому до Пенсійного фонду обов\'язкові відрахування перераховані не були.
Аналогічна ситуація, за інформацією заступника Генпрокурора, склалася й у Дніпропетровській області, де 15 підприємств також не відраховували гроші до Пенсійного фонду.
«Борг підприємств до Пенсійного фонду складає приблизно 2,3 мільярда гривень, і це становить загрозу своєчасності виплати пенсії», - підкреслила Корнякова.
Вона також закликала усіх прокурорів притягати до кримінальної відповідальності керівників тих підприємств, які працюють, але не відраховують пенсію до Пенсійного фонду.
«Я закликаю прокурорів там, де йде оплата зарплати і несплата у Пенсійний фонд, притягати до кримінальної відповідальності», – сказала Тетяна Корнякова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus