USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Перебої зі світлом: як працюють міжнародні пункти пропуску на Волині

25 Листопада 2022 16:37
Через перебої з електропостачанням робота митників у міжнародних пунктах пропуску на українсько-польському кордоні «Устилуг» та «Ягодин» сповільнилася, але не зупинилася.

Про це розповіла речниця Волинської митниці Валентина Черниш, інформує Суспільне.

Волинські митники та прикордонники станом на 25 листопада працюють у звичному режимі. Коли зникає світло – застосовують генератори та альтернативні канали зв’язку.

За словами речниці шостого Волинського прикордонного загону Маргарити Вершиніної, наразі черг на кордоні немає.

«25 листопада станом на 15:00 перед пунктом пропуску «Устилуг» на виїзд очікує шістдесят легкових автомобілів. Це – єдиний пункт пропуску через який на Волині пропускають легкові автомобілі», – каже Маргарита Вершиніна.
Вантажівки понад 7,5 тонни їдуть через пункт пропуску «Ягодин». Туди можуть слідувати й автобуси.

Зі слів Маргарити Вершиніної, за минулу добу через міжнародні пункти пропуску «Ягодин» та «Устилуг» на виїзд та в’їзд з території України пропустили понад сім тисяч людей.

З 11 червня через пропускний пункт «Устилуг-Зосін» дозволили в’їзд та виїзд вантажівок з допустимою вагою до семи з половиною тонн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus