USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Передплатна кампанія на Волині зірвана?

16 Грудня 2008 14:49
Представники різних друкованих засобів масової інформації жалілися на значне зменшення обсягів передплати під час засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові Волинської обласної ради 16 грудня. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
 
Загальний стан справ щодо питання передплати періодики на 2009 рік на Волині охарактеризував радник голови облради Володимир Блінов. Він закликав керівників районних та міських рад «придумувати заохочення» та розмовляти з сільськими радами щодо питання передплати на друковані видання.
 
Як розповів власний кореспондент газети «Голос України» у Волинській області Микола Якименко, за оперативними даними, обсяги передплати на його видання становлять близько 60 відсотків від попереднього року. За словами пана Якименка, пошта самоусунулась від організації передплати на «Голос України».
 
Зменшуються обсяги передплати і на найбільше періодичне видання області - газету «Волинь-нова». Про це розповів її головний редактор Степан Сачук.
 
З цього питання виступили представники й інших ЗМІ – головний редактор всеукраїнського часопису «Волинь» Анатолій Якубюк та заступник голови редакційної колегії журналу «Земля і нерухомість Волині» Василь Дутко. Голова ради громадських організацій області з прав людини Микола Нікітюк агітував передплачувати газету «Сільські вісті».
 
Голова Волинської облради Анатолій Грицюк попросив представницьку владу на місцях посприяти у передплаті періодичних видань на 2009 рік, насамперед у бюджетних установах. Пан Грицюк зазначив, що «в короткий термін ми можемо надолужити втрачене».
 
Довідково:
 
Станом на 10 грудня 2008 року у Волинській області передплачено 344,5 тисячі примірників журналів та газет. Станом на 1 січня 2008 року цей показник становив 475,8 тисячі примірників.
 
Обсяги бюджетно-відомчої передплати на газету «Голос України» за аналогічний період зменшилися з 1744 до 1208 примірників, а газети «Волинь-нова» – з 2860 до 1704 примірників. Загалом по області показник бюджетно-відомчої передплати періодики впав майже на третину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
книжкова міль Показати IP 16 Грудня 2008 15:05
ех, якби ж було б що передплачувати... а якби ще й було б за що!...
Колега Показати IP 16 Грудня 2008 15:06
Тому що читати у ваших газетах нема чого... Навіть в Рівному видання куди цікавіші!!!!!
Журналіст Показати IP 16 Грудня 2008 15:08
А чому пошта має займатися передплатою саме ваших видань? Звикли до теплого місця і великих зарплат, а які ваші газети?
Ananist Показати IP 17 Грудня 2008 13:07
а ви почитайте матеріал/жахіття/агітку в "Волині" за 16 грудня під назвою "Всі добрі люди читають "Волинь" під авторством редактора Степана Сачука. То чи можна здоровим людям таку газету читати? Чи там редактор тільки як символ влади: як Ющенко для України? Якщо редакційну політику формує людина, якій за 70, то на якого читача можна розраховувати, коли середня тривалість життя пересічного українця значно нижча. (дітям і душевно хворим читати протипоказано, лише психічно врівноваженим, яких в Україні катастрофічно меншає. Того і передплата такої газети знижується. Шоб вижити в кризу, треба багато гребти веслами, а багато хто цього не може робити через поважний вік. Тому якщо влада не омолодить робочі місця, відправивши пенсіонерів на заслужений відпочинок - потопимо корабель!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus