USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Перегляд футболу «влетів» волинянину в 2 тисячі злотих

27 Липня 2012 10:29
У волинянина, який запросив товариша на перегляд футбольного матчу, останній вкрав 1900 польських злотих.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.

У Володимир-Волинський МВ УМВС України у Волинській області звернувся 29-річний мешканець села Заріччя. Чоловік повідомив, що з його барсетки на території сервісної зони митного переходу «Устилуг» викрадено гроші – 1900 злотих Республіки Польща.

З’ясувалося, що чоловік працює в одній із страхових компаній, павільйон якої розміщений поблизу кордону. Як розповів заступник начальника сектору дільничних інспекторів міліції Віталій Швець, на роботу до постраждалого прийшов візуально знайомий чоловік – 36-річний мешканець села Тростянка. Разом вони мали дивитися трансляцію футбольного матчу. Коли ж поєдинок завершився, господар на кілька хвилин вийшов, залишивши товариша на своєму робочому місці.

Гість же, своєю чергою, даремно часу не гаяв. Помітивши барсетку, вирішив подивитися, що в ній є. Таким чином, знайшовши там гроші ‒ 19 купюр по 100 злотих ‒ забрав їх собі. Потім ‒ поміняв їх на українські гривні. Коли ж він потрапив у поле зору правоохоронців, у нього вилучили лише 200 гривень.

За фактом триває перевірка, вирішується питання щодо порушення кримінальної справи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus