USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Перехід над залізницею у Луцьку буде, але без торгового центру

22 Вересня 2009 09:48

Луцький міський голова Богдан Шиба розповів про ситуацію зі спорудженням переходу над залізничними коліями. Про це 22 вересня йшлося під час щовівторкової прес-конференції луцького керманича, – інформує репортер «Волинських новин».
Так, луцький градоначальник розповів, що залізниця відмовилася виділити хоча б клаптик землі. А ось виділяти 2,5 мільйони гривень на спорудження мосту над залізничними коліями із міської «казни» ніхто не буде. Тому триває етап перероблення документації, аби просто спорудити перехід над залізничним полотном. Адже, раніше, з іншого боку залізничних колій мав постати торговий центр, котрий мав стати другою опорою для підтримання переходу.
«Ми не будемо його добудовувати чи демонтувати», – зауважив пан Шиба. Мовляв, спорудженням переходу опікуватимуться підприємці, «якщо ми їх зацікавимо». Ідею про те, як саме місто зацікавлюватиме підприємців, луцький очільник із журналістами не поділився. Проте керманич обласного центру Волині зазначив, що наразі обговорюються два варіанти.
Наприкінці луцький мер додав, що це не проблеми міста, а проблеми залізниці і вкотре додав, що кошти на цей луцький довгобуд із бюджету виділятися не будуть. До того ж він зауважив, що напростець через залізничні колії ходять переважно пасажири приміських поїздів, а лучани користуються мостом.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Лучанин Показати IP 22 Вересня 2009 10:13
Богдан Павлович може і не знати, але через колії на Варшавський ринок ходять саме лучани, які проживають на проспекті Грушевського, вулицях Гулака-Артемовського, Привокзальній і т.д. Крім того, багато лучан з іншого боку переходять там щоб потрапити в обласну лікарню, Луцьктепло, на стадіон Авангард і т.д.
Аlex Показати IP 22 Вересня 2009 11:02
Видно Шиба взвгалі не був на Залізничному вокзалі, щоб таке сказати. Це велика проблема міста, тому що люди міста Луцька масово переходять черех колії, а лише одиниці користуються мостом.
ZaLutsk Показати IP 22 Вересня 2009 15:58
Який "мер" - такі і відповіді! :)
Володимир Показати IP 22 Вересня 2009 18:59
Коли вибирали - і міст, і дороги, все обіцяв. Шахрай.
Анонім Показати IP 22 Вересня 2009 22:50
Ще й забор поставили!!! Нехай Шиба подумає про СЛІДУЮЧІ ВИБОРИ, якщо не хоче думати про людей зараз!!!
Анонім Показати IP 23 Вересня 2009 02:23
А ми шо лучани такі тупі шоб аж через міст до варшавки іти!!! Шей забор ставлять, но згідний хоть в цілях безпеки, але ж перехід спочатку зробіть!!!!!! а не єдиний короткий прохід закриваєте!!!!
Анонім Показати IP 23 Вересня 2009 15:01
Адже, раніше, з іншого боку залізничних колій мав постати торговий центр, котрий мав стати другою опорою для підтримання переходу. Одного мало ? "Караван" збудували, а міст і нині там.
Анонім Показати IP 23 Вересня 2009 21:31
А на ... той торговий центр??? Треба просто перейти через колію, а нелазити по магазинах.
Анонім Показати IP 24 Вересня 2009 08:09
Народна луцька прикмета: Про міст заговорили - вибори скоро.
АК88 - Аноніму Показати IP 24 Вересня 2009 16:40
Народна луцька прикмета №2: Заговорили про міст - заговорять і про фонтан.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus