USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Перелік шкіл у Ковельському районі, які відремонтують у 2015

14 Лютого 2015 12:33
Стало відомо, які освітні заклади у Ковельському районі збираються відремонтувати у 2015 році.

Під час наради з керівниками освітніх закладів району голова райдержадміністрації Віктор Козак та начальник фінвідділу Тетяна Марчук розповіли, на які заклади освіти передбачені кошти для ремонту, - про це йдеться на сторінках Kowel.com.ua.

У цьому році, зокрема, передбачене спільне фінансування різних рівнів для ремонту школи у Люблинці. Школу в Мощеній також відремонтують за кошти з обласного, районного та сільського бюджетів. У Любитові перекриють дах у спортзалі, оскільки він протікає. У Голобах облаштують фасадний вхід до школи, а також 100 тисяч виділять для реконструкцію тамтешнього стадіону «Дружба».

Для шкіл району передбачено загалом 1 мільйон 478 тисяч гривень для придбання ремонтних матеріалів (фарби тощо) та канцтоварів. Близько 1 мільйона 300 тисяч передбачено на оплату послуг (крім комунальних).

У 10 шкіл району замінять огорожі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 14 Лютого 2015 12:40
Будь-ласка, відремонтуйте гімназій #4 у Луцьку, бо директор постійно збирає гроші з батьків та нічого не робить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus