USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Перемога ціною «трощі» авто: у Луцьку визначили топ-дрегерів України

23 Червня 2019 16:57
Найкращих та найпотужніших пілотів із бомонду українського драг-рейсингу визначили учора, 22 червня, під час Другого етапу Професійної Української драг-рейсинг серії PROUDRS, BELSHINA DRAGRACING PRO COMPETITIONS OF UKRAINE, що відбувався протягом двох днів на луцькому військовому аеродромі.

Нагадаємо, що у заході взяли участь спортсмени із різних країн світу – Польщі, Німеччини, Латвії, Молдови, України та Румунії.

У змаганнях взяли участь боліди класу PRO Legal, PRO RWD, PRO AWD, PRO FWD, Мото 600, Мото 1000 та UNLIMITED.

Захід розпочався із кваліфікаційних заїздів, під час яких професійні пілоти показали присутнім усе своє вміння та швидкість, ще більше розпалюючи бажання побачити справжні, напружені змагання.

Отже, у класі PRO Legal чемпіонський титул здобув на своєму Porsche киянин Сергій Коновальчук.
Друге та третє призові місця посіли, відповідно, одесит Дмитро Копосов (Audi SR 3) та Андрій Стрижак з Ужгорода (Audi R6).
Серед передньоприводних автомобілів (клас PROFWD) «золото» здобув Максим Краснокутський з Вільнінська на своєму ВАЗ 2108, «срібло» – Євген Каменський з Бердянська на ВАЗ 2113, та «бронзу» – киянин Денис Гомолінський на Honda Civic.
Щодо задньоприводних суперкарів, що виборювали першість у класі PRO RWD, то звання чемпіону України виграв Ігор Богданов із Миколаєва на Toyota Mark II. Він же здобув «золото» у класі PRO UNLIMITED.
Друге та третє місце серед автомобілів із заднім приводом розділили між собою харків’яни Дмитро Кушнарьов (BMW E30) та Максим Шерстюк (BMW E30/ BMW 318).
Клас PRO AWD (повний привід): 1 місце посів Ігор Врабіе із Молдови на своїй славнозвісній «Godzilla» – NISSAN Skyline. Зауважимо, що перемога не далась легко ні топ-пілоту, ні, власне, самому боліду, оскільки чемпіонський кубок Ігор отримав ціною спаленого мотору. 2 місце дісталось харків’янину Олегу Ворвулю, який пілотував на своїй ексклюзивній НИВА PRO. Третє – одеситу Дмитру Копосову на Audi SR3.


І, насамкінець, у класі PRO Unlimited першість своєму власнику, миколаївчанину Ігорю Богданову принесла його Toyota Mark II; друге місце ціною рами суперкару виборов власник унікального боліду Altered Fiat Topolino.
Третю призову сходинку у класі посів Максим Гарбуз з Херсона на BMW E46.
Також 22 червня отримали кубки перемоги й пілоти – переможці першого дня чемпіонату, який відбувся 21 червня. Їхні результати можна переглянути у турнірній таблиці.
Нагадаємо, під час одного із заїздів у межах чемпіонату з драг-рейсингу, що тривав протягом 21-22 червня на луцькому аеродромі, у боліда Nissan Skyline, більш відомого у колах любителів автоспорту як «Godzilla», "вибухнув" двигун.
Також Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що лучанин Микола Романчук здобув перше місце у Другому етапі чемпіонату України з мото дрег-рейсингу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus