USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Перемир’я» лише розв’язує руки бойовикам на Сході України

3 Жовтня 2014 22:00
Російські бойовики та сепаратисти лише посилили свої атаки на сили АТО та добровольчі батальйони після оголошення так званого перемир’я у Мінську.

Про це стало відомо під час прес-конференції представників волинського відділення Добровольчого українського корпусу при силовому блоці Правого сектора сьогодні, 3 жовтня.

Зі слів командира 4-го відділення резервної роти 5-го окремого батальйону ДУК Сергія Дружиновича, як тільки оголосили перемир’я, атаки бойовиків стали ще більш інтенсивними. Бо якщо раніше сепаратисти з російськими воєнними нападали переважно вночі, то тепер атакують і в світлу пору доби. Адже ті добре знають, що для того, щоб українські захисники могли відкрити по них вогонь, мусять отримати на це «добро» ледь не від Києва.
Для порівняння Дружанович зазначає, що ще два тижні тому таких централізованих та масових атак бойовиків не було.


Разом з тим, бійці ДУКу зауважують, що добровольчі батальйони нині є ледь не єдиним живим щитом між армією та бойовиками. Мовляв, саме вони приймають на себе основний удар у випадку серйозних атак, оскільки не мають на озброєнні важкої техніки, яка дозволила би вести бій на рівних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Яна Мала Показати IP 4 Жовтня 2014 07:05
коментар було видалено
яні Показати IP 4 Жовтня 2014 08:43
коментар було видалено
Анонім Показати IP 4 Жовтня 2014 11:45
Тем более нельзя допускать опубликования списков награжденных за Иловайск. Наверняка там начальство себя, любимых, понаграждало. А уж публикация правдивого списка погибших просто недопустима. Вдруг электорат догадается, что террористической операцией руководят то ли безнадежные остолопы, то ли бесстрашные разведчики Новороссии, Такие себе Штирлицы 21-го столетия? Правильно ли это будет, если Валерия Гелетея поборники европейского пути Украины в мусорный бак засунут? Хорошо еще, что у «свидомых» понятие об офицерской чести в принципе отсутствует, и Гелетей не застрелится, даже если его в выгребной яме перевоспитывать будут. Нельзя публиковать списки погибших и по экономическим соображениям. Если списки станут доступными, то, как в военкоматах будут врать о том, что чей-то сын или муж погиб вовсе не в бою, а умер от ужасного насморка или подавился виноградной косточкой? И, наконец, потенциальное пушечное мясо может сообразить, что его ждет в Донбассе, и какие «светлые» умы ими будут командовать. Мясо может не захотеть попадать в новые секретные списки погибших.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus