USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Переносили рейси та затримували активістів: до Росії повернувся опозиціонер Навальний

17 Січня 2021 19:46
Опозиціонер Олексій Навальний 17 січня повернувся до Росії. Літак приземлився у Москві в аеропорту «Шереметьєво» о 19:10 за київським часом.

Після низки перипетій літак з Навальним на борту нарешті приземлився в аеропорту «Шереметьєво». Про це з посиланням на російські ЗМІ повідомляє 24 канал.

Спочатку літак мав приземлитися в аеропорту «Внуково». Однак згодом його перенаправили в аеропорт «Шереметьєво». Адміністрація «Внуково» заявила, що така рішення прийняли нібито через технічні причини.

Велика кількість активістів, які прийшли зустрічати політика, не встигли добратися до Шереметьєво.

Навальний повернувся до Москви: дивіться відео
Після того, як Навальний вийшов з літака він з іншими пасажирами поїхав автобусом на паспортний контроль.

Навальний заявив журналістам: "Я абсолютно щасливий, що я прилетів. Це мій найкращий день".

Що ще сказав опозиціонер:

- Він нічого не боїться.

- Посадити його збираються через справу, у якій європейський суд вже ухвалив рішення на його користь.

- Навальний закликав усіх людей також не боятися.

- Усі справи – сфабриковані.

Політик також вибачився через незручності, які спричинив пасажирам в аеропортах його приліт. Постраждали сотні людей. Окрім того, тисячі людей застрягли на дорогах через обмежений рух.

За словами Навального, це ще раз доводить, що відбувається у Росії.

«Це влада не тільки огидних злодіїв, але й абсолютно нікчемним людей», – наголосив Навальний.

Згодом Навального затримала на паспортному контролі. Силовики погрожували застосувати силу, якщо опозиціонер добровільно не піде з ними. Причиною затримання назвали з'ясування обставин перетину державного кордону.

Навального взяли під варту. Суд обере опозиціонерові запобіжний захід.

13 січня Навальний заявив про намір повернутися до Росії. У той же день в РФ його оголосили в розшук через справу 6-річної давнини. Російські правоохоронці мали намір затримати опозиціонера відразу після прильоту до "Внуково".

У серпні 2020 року Олексію Навальному стало погано під час авіаперельоту. Політик летів з Томська до Москви. Літак довелося екстрено посадити в Омську. Опозиціонера госпіталізували до місцевої лікарні. Там він впав у кому.

Декілька днів російська сторона не відпускала Навального на лікування до Німеччини. Однак згодом політика доправили на лікування у берлінську клініку «Шаріте». Німецькі фахівці встановили, що Навального отруїли речовиною з родини «Новачок». Опозиціонер переконаний: замах на життя скоїли за наказом президента Росії Володимира Путіна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
. нальний Показати IP 17 Січня 2021 20:15
-Чому труси залізні? - Від СНІДу захищаюсь. - А чому на ногах пальців немає? - Резинка лопнула..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus