USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Перепоховали тіло чоловіка, якого на Волині переїхали військові на початку повномасштабної війни

21 Червня 2022 12:59
У селі Новосілки громади Володимира провели ексгумацію тіла Андрія Богдана з Миколаївської області, якого переїхала військова техніка.

Трагічний випадок трапився у перший день повномасштабної війни з Росією, 24 лютого, повідомив на брифінгу 21 червня міський голова Ігор Пальонка, передає Буг.

Молодого чоловіка переїхала техніка 10 бригади у селі Новосілки, коли військові їхали боронити українсько-білоруський кордон. Андрія Богдана там і поховали. Проте батьки звернулися до очільника громади Володимира з проханням перепоховати тіло сина на рідній землі. Військова прокуратура та ДБР надали дозвіл на проведення ексгумації.

Для цього 14 червня провели позачергове засідання виконкому.

«Слава Богу, батьки забрали тіло свого сина, повезли на Миколаївщину у Вознесенський район, де його поховали», – додав мер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus