USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Під Мелітополем горить база ДСНС, куди росіяни перегнали техніку

12 Липня 2022 15:53
У селі Мирне Мелітопольського району горить база військової частини ДСНС, яку захопили росіяни.

Про це з посиланням на місцевих мешканців повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

«За інформацією місцевих мешканців, горить база військової частини МНС у селищі Мирне Мелітопольського району, яку захопили окупанти. Саме туди рашисти перевезли свою військову техніку після того, як тиждень тому ЗСУ завдали руйнівних ударів по російській базі в районі летовища у Мелітополі», – написав він.

За інформацією Федорова, мешканці поблизу Мирного почули близько 25 вибухів. З боку бази загарбників зафіксували густий чорний дим.

«Сподіваємось на гарні новини! Віримо у ЗСУ», – наголосив міський голова Мелітополя.

За інформацією «Риа-Мелитополь», також чути звуки боєприпасів, що розриваються, і відльоти в бік Запоріжжя. А біля військової частини у Мелітополі лунають автоматні черги.

«Останнім часом у орків щодня паніка. Вночі у Мелітополі приблизно о 00:30 мешканці міста також чули вибухи. Найгучніше було в мікрорайні та в напрямку Семенівки. Спочатку спрацювала рашистська система ППО. Потім почалася пальба трасувальними кулями», – йдеться у повідомленні видання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus