USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Перепрошуємо, нам соромно, - тренер «Волині» про чергову поразку

29 Квітня 2014 07:17
Луцька «Волинь» зазнала п'яту поразку поспіль в Прем'єр-лізі з футболу. Вчора, 28 квітня, на власному полі лучани поступилися одеському «Чорноморцю» - 1:2. Старший тренер волинян Володимир Дикий прокоментував програш під час післяматчевої конференції для ЗМІ, оприлюдненій клубною прес-службою.

- Сьогодні ми побачили в другому таймі як може грати команда «Волинь», були проблиски тієї гри, яку ми демонстрували на початку весни, але дві помилки в першому таймі були визначальними. Хоча я просив починати гру строго, щоб передусім був порядок в захисті, а якщо нормально складатиметься гра, тоді йти вперед.

Ми сьогодні хотіли себе реабілітувати. Хоча суперник був не з легких, в другому таймі ініціатива була на нашому боці. Так, ми засмучені сьогоднішньою поразкою. Ми перебуваємо в такій смузі, що сьогоднішня поразка виявилась п’ятою, але з себе ми вини не знімаємо. Соромно нам, соромно футболістам, вболівальники також не задоволені останніми результатами наших матчів. Я знаю, в них навіть була розмова з гравцями, будемо виправлятись, потрібно повертати до себе довіру вболівальників, всіх, хто переживає за «Волинь». В нас ще не було п’ять поразок поспіль і нам дуже соромно. Я хочу попросити вибачення перед усіма вболівальниками «Волині» за наші поразки, але я вважаю, що ця чорна смуга пройде і все стане на свої місця. Ще раз кажу: «Вибачте нас за наші поразки».

- Якщо переможете в наступній грі, то ці п’ять поразок забудуться, адже на матч з «Говерлою» поїде чимало вболівальників...

- Я дуже вдячний вболівальникам, які підтримують нас в важку хвилину. Після сьогоднішньої гри я сказав гравцям, щоб були професіоналами своєї справи і в першу чергу поважали людей, які прийшли на них подивитись. У нас лишилося три гри, я попросив гравців, щоб вони зібралися і провели ці матчі достойно. Зробили все можливе і неможливе задля позитивного результату.




Коментар головного тренера одеситів Романа Григорчука
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанка Показати IP 29 Квітня 2014 09:05
коментар було видалено
йося моргенштерн Показати IP 29 Квітня 2014 11:07
як завжди, програму -мінімум виконали (залишитись в лізі) а далі ЗЛИВАЄМО ВСЕ!!! І ТАК КОЖЕН РІК! Попередній рік - 12 матчів без перемог з лозунгом "до єврокубків один крок!". Сезон 2011-2012 15 матчів усього 2 перемоги (одна з них над трупом "олександрією"). Сезон 2010-2011 - 11 останніх матчів і 1 перемога над "Оболонню"!!! Ще раніше - Металург Запоріжжя 0:2 який був на останньому місті але дуже потрібно було залишитися у "вишці", "Волинь" автобусом на виїздні матчі, а МЗ чартером у Луцьк!!! Тепер "Дніпру" - це зрозуміло, і головне не вперше, Зорі та Чорноморцю треба - будь-ласка!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus