USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» - «Чорноморець» 1-2. ОГЛЯД МАТЧУ

28 Квітня 2014 20:54
Закінчився матч 27-го туру Чемпіонату України з футболу між луцькою «Волинню» та одеським «Чорноморцем» з рахунком 1-2 на користь «Чорноморця». Матч проходив у Луцьку на стадіоні «Авангард».

Стартові склади команд:
Волинь (Луцьк): 74. Кичак, 3. Сімінін (к), 14. Масло, 4. Приндета, 8. Нємчанінов, 88. Скоба, 13. Шабанов, 11. Мемешев, 10. Бікфалві, 20. Задерецький, 19. Селін
Запасні: 78. Літовченко, 23. Шершун, 7. Гошкодеря, 15. Матей, 26. Никитюк, 79. Бабатунде, 89. Козьбан
Тренер: Віталій Кварцяний

Чорноморець (Одеса): 12. Безотосний (к), 42. Зубейко, 77. Кутас, 52. Тейку, 82. Ребенок, 8. К.Ковальчук, 10. Гай, 7. Окріашвілі, 17. Аржанов, 6. Леонардо, 69. Антонов
Запасні: 44. Паст, 9. Діденко, 94. Данченко, 88. Валєєв, 25. Мартиненко, 2. П.Ковальчук, 32. Яворський
Тренер: Роман Григорчук

Арбітри матчу: С.Даньковський (Київ) - Р.Пузанський (Львів), Л.Ярмолинський (Київ) - О.Павлюк, С.Лисенчук (обидва - Київ)

Матч розпочався з нечисельних атак лучан, але вже на 11-й хвилині гості відкривають рахунок у матчі. Нємчанінов не встиг за Матосом, який навісив з правого флангу, а Аржанов головою пробив з лінії воротарського майданчика, м'яч над руками Кичака, відбившись від перекладини, залітає в сітку воріт. І вже за хвилину, не даючи оговтатись господарям поля, одесити подвоюють свою перевагу. Кичак зіштовхнувся з власними захисниками, дозволив Антонову без перешкоди ударом з семи метрів вразити порожні ворота. Далі атаки мали і гості і господарі поля, але вразити ворота більше нікому не вдалось. За рахунку 0-2 команди пішли на перерву.

Другий тайм розпочався з заміни. На поле вийшов Міхаель Бабатунде. «Волинь» не хотіла опускати руки, і на 69-й хвилині нашим землякам вдалось скоротити відставання. Аржанов впав на газон в центрі поля, м'яч підхопив Бабатунде і віддав пас в штрафну зону суперника на Козьбана, який точним ударом послав м'яч в ближній кут воріт Безотосного. «Волинь» продовжувала атакувати і мала прекрасний момент зрівняти рахунок на 76-й хвилині матчу. Той самий Міхаель Бабатунде організував прекрасну контратаку, але після удару м'яч пролетів в кількох сантиметрах від стійки воріт. Незважаючи на непогану гру лучан в другому таймі, матч закінчився перемогою одеситів. «Волинь» знову не заробляє очок у цьому матчі.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus