USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Переробляв пневматичну на вогнепальну: лучанин через «Нову пошту» продавав зброю

14 Лютого 2020 14:10
Лучанин незаконно продавав зброю. Переправляв її посилками через «Нову пошту». Правоохоронці знайшли його клієнтів у Хмельницькій, Миколаївській та Закарпатській областях.

Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Правоохоронці вийшли на слід зловмисника завдяки камерам спостереження, що знаходяться у відділенні «Нової пошти» у Луцьку. Вони і зафіксували, як чоловік відправляв посилки з нелегальною зброєю.

За цим фактом порушили кримінальне провадження. Зараз справу розглядають у Луцькому міськрайонному суді.

Чоловік виготовляв зброю, пістолетні патрони, а також переробляв пневматичну зброю на вогнепальну нарізну. Це все він робив у своєму помешканні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 14 Лютого 2020 14:19
Таких людей не потрібно саджати, а відправляти на заводи, щоб вони виробляли те що вміють, модернізували, придумували новинки і достойно це оплачувати. А так що толку, що його закриють? Вийде через пару років людина з зломаною психікою, з ненавистю до мусарів, без грошей і як ви думаєте, чим він продовжить займатися?
Народна прокуратура Показати IP 14 Лютого 2020 16:15
Як це його мають відправити на завод? Примусова праця в Україні заборонена згідно з Конституцією. По-перше. А по-друге, він сам захоче йти на завод?
Джек до Народна прокуратура Показати IP 15 Лютого 2020 10:53
Нє,не захоче,в тюрязі ж краще!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus