USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Як Нова пошта доставлятиме продукти кур'єром*

22 Квітня 2020 08:58
«Нова пошта» — одна з перших українських компаній, які швидко відреагували на кризову ситуацію в країні, що склалася у зв’язку з епідемією коронавірусу, та долучилися до порятунку економіки. Крім грошової допомоги та купівлі обладнання для медичних закладів, поштовий оператор запропонував низку власних ініціатив, що мають на меті полегшити організацію та проведення карантинних заходів.

Безконтактна кур’єрська доставка продуктів харчування триває всього дві-три години з моменту оформлення заявки. За цей час клієнти Нової пошти можуть відстежити увесь процес транспортування на офіційному сайті перевізника, або через зручний мобільний додаток Posylka.net.

Продуктові набори АТБ

Вже з 8 квітня мешканці українських міст можуть замовити додому продуктові набори. Організатори акції «Замовляйте продукти зручно!» — інтернет-магазин «Розетка», мережа продуктових супермаркетів АТБ та поштова компанія «Нова пошта».

З 20 березня пілотний проект був вдало протестований у Дніпропетровській області. Адресна доставка продуктів мала великий попит, і за два тижні кур’єри доставили 300 наборів. Спочатку клієнтам пропонували три продуктові набори, різні за розміром. Потім організатори акції вирішили залишити популярний середній пакет з продуктами, у великому пакеті змінити комплектацію та додали пакет з непродуктовими товарами.

Наразі українці можуть замовити три пакунки: два продуктові та один з миючими та гігієнічними засобами. Вартість наборів складає 402, 551 та 143 гривні.

Щоб замовити набір, необхідно зайти на сайт магазину Rozetka, вибрати набір та перейти до оформлення заявки. Замовлення автоматично обробляється, дані передаються до супермаркету АТБ, де формуються вказані набори.

Якщо магазин АТБ є у вашому місті, то кур’єр «Нової пошти» доставляє пакет до вас додому в день замовлення. В ті населені пункти, де відсутні торговельні точки мережі, доставка здійснюється наступного дня. Поки кур’єри «Нової пошти» заберуть пакети в магазині, ви можете відстежити своє замовлення по накладній. Вартість доставки — 55-70 грн.

Доставка продуктів з АШАНУ

У великодній тиждень «Нова пошта» розпочала нову співпрацю з міжнародним гіпермаркетом «АШАН». На сайті торговельної мережі розширено асортимент продуктів харчування, які тепер можна купувати, залишаючись вдома. Швидку безконтактну доставку товарів забезпечує «Нова пошта». Послуга діє на території всієї України.

Що таке безконтактна доставка

З 25 березня кур’єрська доставка відбувається без контакту між співробітником компанії та клієнтом.

Якщо покупець вже оплатив покупку, то кур’єр залишає замовлення на килимку біля дверей, чи іншому зручному для отримувача місці. Після цього кур’єр дзвонить у двері, відходить на відстань не менш як 1,5 м і очікує, поки клієнт не вийде забрати посилку.

Якщо клієнт замовив вантаж післяплатою, кур’єр пропонує оплатити замовлення одним із безконтактних способів:

- мобільний застосунок;

- банківська картка;

- готівкою без решти.

Потім залишає посилку в зручному місці, де отримувач може забрати її без контакту з кур’єром.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Їван Показати IP 22 Квітня 2020 09:12
А по селах буде доставка?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus