USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Переселенці оголосили голодування під посольством США в Україні

16 Жовтня 2017 16:49
Переселенці почали голодування під посольством США в Україні. Вони вимагають, щоб посольство перевірило, куди витрачені кошти, що надійшли з США в Україну для допомоги переселенцям і постраждалим в результаті збройного конфлікту на сході України.

Про це повідомляє “Народна Правда” із посиланням на Новости Донбасса.

За словами протестувальників, місце для акції вони вибрали символічне. Йдеться не лише про гроші надані Державним департаментом, а й взагалі про гроші, надані в рамках міжнародної підтримки, зокрема від ЄС і Японії.

Також протестувальники хочуть привернути увагу до порушення законодавства, яке забезпечує права переселенців.

“Є закон про захист прав переселенців, в який внесли пункт 9.1. У цьому пункті написано, що адміністрація гуртожитку (будь-якого – в Києві, в Луцьку) повинна встановити лічильники на світло, на воду, на газ – на всі комунальні послуги, які вони надають, і відповідно до показників лічильників ми повинні платити не як підприємства, а як жителі міста”, – пояснив представник Луганської правозахисної групи Сергій Стулов.

Він зазначив, що зараз жителі одного з київських гуртожитків платять за комунальні послуги за тарифом для підприємств. Крім того, вони платять туристичний збір.

“Я плачу туристичний збір. Як я турист? Я три роки живу в цьому гуртожитку і з мене беруть туристичний збір”, – сказав Стулов.

Тривалість проведення акції – невідома.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
!?$ Показати IP 16 Жовтня 2017 17:52
І про "языг рюцкий, притесняемый" не забудьте!!! мертвечук рулит !
124 до !?$ Показати IP 16 Жовтня 2017 18:31
справа не в мові,а у виродках при власті.
українець Показати IP 16 Жовтня 2017 21:17
У вагон для худоби і додому або в Росію обітовану
124 до українець Показати IP 17 Жовтня 2017 16:04
невже подобається так жити,як ми живемо і щоб луценко і. називала украінців КОЗЛ?МИ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus