USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Перетворити сльози на кулі: в Музеї Корсаків у Луцьку готують новий артпроєкт

23 Серпня 2023 08:27
У п’ятницю, 25 серпня, о 18:00 відбудеться відкриття виставки Франсуази Оз та Богдана Перевертуна «Металеві сльози» у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків.

Франсуаза Оз (1988 р.) та Богдан Перевертун (1991 р.) живуть та працюють в Одесі. Закінчили Одеське художнє училище ім. Грекова. Працюють разом з 2003 року.

Використовують такі медіа, як живопис, скульптура, інсталяція. Учасники численних проектів та виставок, засновники бренда керамічних прикрас «Francoise Oz».

Наскільки ірраціональне відчуття безпеки, яке останнім часом зазнало стільки метаморфоз? Первісний страх вогню, грому та блискавки та умовний, набутий – вибухів ракет – своєрідна «подвійна експозиція» сьогодення.

Експозиція «Металеві сльози» – чітко спрямований наратив, у якому паралельно розквітають справжні ілюзії, занурюючи глядача у сяючий всесвіт посиленого сприйняття реальності, яке приводить до глибоких рефлексій та неочікуваних відкриттів.

Експериментуючи з медіа, митці не обмежують себе, застосовуючи численні матеріали, методи та формати. Багатошарові композиції, у яких парадоксально поєднуються риси модернізму та постмодернізму, вібрують та викликають відчуття музичного ритму та руху у просторі.

Вхід на відкриття виставки безкоштовний. Музей Корсаків знайходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Карбишева, 1, КРЦ «Адреналін Сіті».
Нещодавно в Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків відбулося відкриття виставки «Вектори українського фігуративу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus