USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Переваги придбання товарів у інтернет-магазині парфумів*

17 Лютого 2022 17:16
Іноді в звичайних магазинах після дегустації декількох ароматів паморочиться голова. Нюхові рецептори поступово притупляються, і все гірше реагують на зміну ароматів. Якщо вам не вдалося придбати туалетну воду в звичайній крамниці, засмучуватися не варто. Це можна зробити, зайшовши в інтернет-магазин парфумів на сайті https://parfumcity.com.ua/, де представлений широкий асортимент якісних товарів.

Методика вибору туалетної води в інтернет-магазині парфумів

Багато хто вважає, що придбання парфумів в інтернеті неприпустиме, так як неможливо відчути аромат. Однак вся справа в тому, що аромати можна обирати по нотах, які відчуває нюх людини. Можна проаналізувати складові частини, що дозволить зробити правильний вибір.

Перш за все аромат повинен відповідати характеру, особливостям людини. Якщо це сильна, впевнена в собі жінка, то в будь-якому випадку у складі парфумів повинен бути мускус. Також можуть відчуватися нотки кориці і яблука. Такі аромати створюють важкий шлейф, їх переважно використовують в зимовий час. Для спеки вони не підходять. Жінки, які полюбляють романтику, досить чуттєві та емоційні, повинні звернути увагу на аромати, в складі яких – польові квіти, жасмин, ромашка і м’ята. Вони дозволять підкреслити легку натуру своєї власниці.

Різновиди базових акордів при створенні парфумів
Існує спеціальна піраміда, користуючись якою можна обрати відповідний парфум. Парфумери-початківці, які тільки приступають до розробки власного аромату, підходять до роботи інтуїтивно. Складові частини для свого творіння вони також обирають, керуючись інтуїцією, без певної системи. Це істотно віддаляє їх від кінцевого результату. Саме тому в парфумерії при створенні ароматів використовують спеціальну систему, яка заснована на класичних акордах. В основі кожного аромату лежать базові акорди.

Класифікація базових акордів:

– Одеколонні

– Фужерні

– Шипрові

– Альдегідні

– Квіткові

– Східні

Всі ці композиції істотно відрізняються між собою. Наприклад, у складі східного акорду є цитрусові, а також ваніль і солодка база. В основі шипрового акорду лежать бергамот, квіти жасмину, а також нотки апельсину. В основі одеколонного акорду – різні трави, запашні води і парфумерні засоби, які використовуються скоріше для особистої гігієни, ніж в якості парфумів.

Сприйняття аромату відбувається завдяки роботі рецепторів нюху. На них впливають молекули запаху, які сприймаються головним мозком. Незважаючи на те, що вчені знають про будову нюхових рецепторів все, до кінця невідомо, яким чином вони активуються. Існують дві теорії активації нюхових рецепторів – стерео-хімічна або вібраційна. Саме тому аромати сприймаються різними людьми по-різному.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus