USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Переведення голови Волинської СБУ до Полтави – своєрідне підвищення

28 Липня 2008 14:04
На думку Олександра Рябеки, голови підкомітету з питань контролю за дотриманням прав громадян, взаємодії з громадськими та іншими організаціями парламентського комітету з питань боротьби з організованою злочинністю, звільнення Мирослава Василини з посади начальника управління СБУ у Волинській області і призначення його на аналогічну посаду в Полтавській області могло бути спричинене ситуацією неузгодженості у діях правоохоронних органів Волині і прагненням вирішити цю проблему з боку Президента. Про це повідомляє28 липня репортер «Волинських Новин».
Для пана Рябеки переведення Мирослава Василини в іншу область несподіванкою не стало з огляду на слабку взаємодію у роботі між МВС, СБУ та прокуратурою на Волині. На його думку, згадане рішення Президента, можливо, є одним з інструментів вирішення цієї проблеми.
Як вважає народний депутат, переведення пана Василини можна розглядати як підвищення: «Статус Полтавської області – зовсім інший. Оперативна ситуація є більш складною з огляду на наявність там багатьох нафтопроводів, важливих підприємств у Кременчуку. На Полтавщині для керівника УСБУ буде більше роботи і тому це для нього є своєрідним підвищенням», – переконаний він.
Довідково:
Олександр Рябека – народний депутат України 5-го і 6-го скликання (фракція БЮТ). Голова підкомітету з питань контролю за дотриманням прав громадян, взаємодії з громадськими та іншими організаціями Комітету з питань боротьби з організованою злочинністю Верховної Ради.
Тривалий час працював у органах контррозвідки. У середині 90-стих обіймав посаду начальника відділу Головного управління контррозвідки СБУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Нововолинськ Показати IP 29 Липня 2008 10:49
"Статус Полтавської області – зовсім інший." Але там немає кормушки - митниці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus