USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.90
  • PLN 9.65 9.85

Перевірять ковельчан, які отримують субсидію

5 Серпня 2016 09:02
Мешканців Ковеля, яким нарахували субсидію, перевірять.

Про це повідомляють у прес-службі Ковельської міської ради.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 18 лютого 2016 року № 136 «Про затвердження Порядку здійснення верифікації та моніторингу достовірності інформації, поданої фізичними особами для нарахування та отримання соціальних виплат, пільг, субсидії, пенсій, заробітної плати, інших виплат, що здійснюються за рахунок коштів державного та місцевого бюджетів, коштів Пенсійного фонду України, фондів загальнообов'язкового державного страхування» Міністерством фінансів України затверджено заходи щодо верифікації достовірності інформації, наданої громадянами при призначенні житлових субсидій.

Протягом 2016 року в управління соціального захисту населення виконавчого комітету Ковельської міської ради звернулося 9662 особи за призначенням субсидій. Станом на 01.08.2016 року користуються субсидією 13271 домогосподарств. В ході проведення верифікації (перевірки достовірності інформації) по дев’яти справах отримувачів житлової субсидії виявлено, що громадяни вказали недостовірні дані, внаслідок чого припинено дію субсидій та проведено перерахунки. Зайво нараховані кошти повернуто до державного бюджету.

«Враховуючи вищевказане, нагадуємо, що громадянин, якому призначено субсидію, зобов'язаний протягом місяця поінформувати структурний підрозділ з питань соціального захисту населення про зміну складу зареєстрованих у житловому приміщенні осіб, їх соціального статусу, переліку отриманих житлово-комунальних послуг, купівлю товарів або оплату послуг на суму, що перевищує 50 тис. гривень, шляхом подання відповідних документів», ‒ повідомляють в міськраді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus