USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Перевірки військкомів завершать до кінця кварталу

13 Серпня 2023 08:54
У Національному агентстві з питань запобігання корупції (НАЗК) планують завершити перевірки військкомів до кінця кварталу.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» сказав голова НАЗК Олександр Новіков, передає Укрінформ.

«Ми плануємо завершити перевірки до кінця цього кварталу. Всього 1395 військкомів займають керівні посади. Десяту частину цих військкомів ми зараз перевіряємо. Вже є перші результати. Наступного тижня оголосимо наступні результати», – сказав Новіков.

Читати ще: «Звільняємо всіх обласних воєнкомів», – Зеленський

Він додав, що перевірки свідчать про те, що більшість працівників військкоматів є доброчесними.

Як повідомляли, Національне агентство з питань запобігання корупції розпочато 102 моніторинги способу життя військкомів, загалом у базу на такі перевірки внесено 1800 керівників та заступників керівників Територіальних центрів комплектування.

Нагадаємо, після скандалу з одеським військкомом Євгеном Борисовим, в якого знайшли дороге майно, куплене під час воєнного стану, в Україні розпочалися перевірки територільних центрів комплектування (військкоматів).

Правоохоронні органи мають право перевіряти спосіб життя військкомів, наскільки він відповідає їхнім деклараціям. А Збройні сили мають компетенцію перевіряти, як працює цей комісаріат, як виконує свою задачу і які є скарги до роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Правда Показати IP 13 Серпня 2023 09:29
Ну якщо єдині повини,то це правда...це те саме,що забрати і розділити порівну.
Водовоз Показати IP 13 Серпня 2023 13:15
А тільки возик, і далі буде там!!!
Маннергейм Показати IP 13 Серпня 2023 17:44
Ви не повірите після перевірок відразу появляться ЧЕРГИ у військомат в кінці кварталу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus