USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

НАЗК: Одеський військком Борисов незаконно збагатився на 188 млн

19 Липня 2023 20:06
Національне агентство із питань запобігання корупції склало обґрунтований висновок щодо незаконного збагачення керівника Одеського регіонального центру комплектування Євгена Борисова. Йдеться про суму 188 мільйонів гривень.

Про це під час пресконференції сказав голова НАЗК Олександр Новіков.

«Буквально сьогодні (19 липня – ред.) від НАЗК буде направлено обґрунтований висновок щодо незаконного збагачення керівника Одеського регіонального центру комплектування (йдеться про Євгена Борисова – ред.). Це фактично рекордний висновок щодо встановленого факту незаконного збагачення – 188 мільйонів грн...

Тільки один об’єкт, куплений в Іспанії на матір цієї людини, вартує 3,7 млн євро. Це 15 грудня минуло року, коли Україна щоденно була під обстрілами росіян. І таких об’єктів ще кілька. Всі вартістю від пів мільйона євро.

Ми встановили, що за поясненнями цієї особи, кошти були сформовані шляхом надання позик. Загальна сума позик – 4,2 млн доларів. І ці позики надані різними підприємцями. Один із них це співвласник клубу «Ibiza», на 1 млн доларів... При цьому жодні відомості з податкової не підтверджують наявність у осіб відповідних коштів», – повідомив він.

За словами Новікова це «кричущі факти», окрім яких НАЗК встановило організацію одеським ТЦК цілих каналів незаконного виїзду за кордон. Наразі справа за цими фактами перебуває в Державному бюро розслідувань.

Євгена Борисова, якого звільнили, змінив на посаді командир 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого Олександр Охріменко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
читач Показати IP 19 Липня 2023 21:33
проведіть рзслідування скільки грошей вкрав начальник камінь - каширського ртцк
читач Показати IP 19 Липня 2023 21:55
в 2014 році пішов на песію видатний вояка Волині полковник галак ,тепер під час війни пішов на пенсію ще один злодюга гладун ,який крав і списував ліс в камінь- каширському районі на потреби ЗСУ,бухав сутками разом з ковельським ілюком .Де правда???
Хз Показати IP 19 Липня 2023 22:09
Посадять чи як завжди, відкупляться ?
солдат Показати IP 19 Липня 2023 22:47
Блін, то заа кого ж я воюю?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus