USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Українським військовим у Криму дозволили застосовувати зброю

18 Березня 2014 20:49
Міноборони дозволило військовим в Криму використовувати зброю.

Про це повідомила прес-служба відомства. «Згідно із рішенням виконувача обов’язки Верховного Головнокомандувача ЗС України (Олександра Турчинова) та виконувача обов’язки Міністра оборони України (Ігоря Тенюха), на підставі наказу начальника Генерального штабу– Головнокомандувача ЗС України (Михайла Куцина), військовим частинам ЗС України, дислокованим АР Крим, дозволено застосування зброї», - йдеться в повідомленні, - інформує Українська правда.

Таке рішення було прийнято для захисту військовослужбовців у зв’язку із загибеллю прапорщика ЗС України Какуріна С.В. під час штурму 13-го фотограмметричного центру Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України у Сімферополі.

Какуріна, який перебував на спостережній вежі автопарку частини, було вбито прямим влученням в область серця. Крім того, було поранено в шию та руку капітана Федуна В.А. Ще один український військовослужбовець отримав важкі травми ніг та голови «від ударів кийками, арматурою та іншими предметами». «Нападники були одягнені у військову форму військовослужбовців Збройних Сил Російської Федерації без знаків розрізнення та озброєні автоматичною зброєю і снайперською гвинтівкою», - йдеться в повідомленні. За даними оборонного відомства, командира частини полковника Андрія Андрюшина захопили під час переговорів, утримують в окремому приміщенні та силою примушують перейти «на бік кримського народу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
полковник Показати IP 18 Березня 2014 20:58
А Турчинов взагалі думає що робить? Він там ні разу не був, не було перевірки інциденту і хоче ввязатись у війну з Росією? Це розум є? Чи думає, що США чи НАТО на допомогу прийдуть? А там вже може і "чемоданчик" з кнопочкою відкритись... Він мізки має, що робить?! Чи це так Америка сказала зробити?! Біля бойових частин стояли скільки часу і ніяких озброєних конфліктів, а тут якась топографічна частина і зброя заговорила? Ви думайте люди що це таке!!!
Всезнайко Показати IP 18 Березня 2014 20:59
Краще зразу застрілитись...
смс Показати IP 18 Березня 2014 21:12
На самом деле всё намного проще, - снайпер отработал по вышке охранного периметра украинской части, причем с тыла, затем обстрелял местных. Местная самооборона рванула разбираться, смело, но безграмотно. Очень быстро подтянулись ВЛ, снайпера "сняли", в/ч от греха выпотрошили, разогнав укровоенных пинками, караул заперли в их же караулке для разбора. Неприятный итог два двухсотых, два трехсотых. Укровоенным урок. Сейчас эта информация оперативно доводится до всех особоупоротых по всем возможным каналам. Их тупо слили. Не просто слили. Только что разговаривал с Симферополем. Как мне сказали, с первых шагов было понятно, что это провокация. Часть не является боевой, и захватывать ее не было никакого смысла - там сидят чисто картографы (играют в "морской бой"). Ворота части можно было просто закрутить на проволоку и в списке поставить галочку, что она захвачена. А провокация с выстрелами - вообще непонятная - если уж провоцировать, то нужно было выбирать часть посущественнее.
Українець Показати IP 18 Березня 2014 23:27
Смерть москалям!
Москаль до Українець Показати IP 19 Березня 2014 08:40
Ой баюся, баюся, баюся...
Українець до Москаль Показати IP 19 Березня 2014 09:24
Не бійся) Ми тебе не боляче заріжем)))
Москаль до Українець Показати IP 19 Березня 2014 09:30
А, ну тада ладно. Ток не забудь у обамки с меркелью разрешения спросить. А то больше пайков пиндосских не получите.
rim до Українець Показати IP 19 Березня 2014 11:28
скоро у москалей будешь пожрать просить...
Любомльчанин Показати IP 19 Березня 2014 06:44
ПОСЛУХАМ, В ЛЮБОМЛІ, НА МІСЦЕ ГОЛОВИ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ, ХОЧУТЬ ПОСТАВИТИ ігора торбу, ЯКИЙ УЖЕ БУВ В ТРЬОХ ПАРТІЯХ ЯК МІНІМУМ, А ДО ТОГО ЧАСУ ЩЕ БУВ ДЕПУТАТОМ В ЛЮБОМЛЬСЬКІЙ РАДІ І СИНХРОННО ГОЛОСУВАВ З партією ригіонів... ГАНЬБА КОЛИ БУДЕ ТАКИЙ КЕРІВНИК РАЙОНУ - ПУСТОВІТ, ЯК ВИ БУДЕТЕ ДИВИТИСЯ В ОЧІ ЛЮБОМЛЬСЬБКИМ МАЙДАНІВЦЯМ !!!
Москаль до Любомльчанин Показати IP 19 Березня 2014 08:55
Я тя умоляю! Какие глаза, какие майдановцы? Окстись. Майдан нужен был йуле, яйценюху и прочей гоп-компании только чтоб навести грандиозный шухер и занять тёплое место Януковича на ваших горбах, убогие. Это как бейсбольная бита с гвоздями. Теперь же все эти типчики пытаются принять позу обиженного интеллигента и в такой позе зарулить в ЕС, попутно подлизывая гузно штатам пендоссии. А в приличные места с битами не пускают, я те как гений гению говорю. Поэтому в ближайшее время весь ваш майдан вышвырнут на помойку как посуду после анализов, к бабке не ходи. Если это не понятно, сочувствую.
УКРАІНКА до Москаль Показати IP 19 Березня 2014 09:57
Умри москаль з такими думками. СЛАВА УКРАІНІ!
Москаль до УКРАІНКА Показати IP 19 Березня 2014 10:54
Та не вопрос, тетка! Вот носками своими клянусь, лет через 50-60 обязательно помру и непременно с такими мыслями. Чо там за отзыв-то у ваших недобитых? А, вспомнил. Хероям сала )))
Українці Показати IP 19 Березня 2014 11:58
А щось толковіше, ніж побажання смерті видати можете, чи цивілізовано спілкуватися не вистачає словникового запасу? Візьміть словник.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus