USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Маршрутка, яка збила білборд, була справною, – перевізник

23 Травня 2016 15:10
Відповідно до результатів експертизи, маршрутка № 47, яка нещодавно втрапила у ДТП, збивши білборд, була справною.

Половину вартості лікування пасажирів оплатить фірма, а іншу половину – покриє страховка. Про це розповів директор ТОВ "АТП "Луцьк" Олег Колеснік, - інформує Конкурент.

Нагадаємо, днями біля гіпермаркету Там Там маршрутка №47 в’їхала в стовп зовнішньої реклами і збила його. Рекламний щит упав на маршрутку з людьми. ФОТО. Внаслідок аварії травмувався водій і близько 10 пасажирів. Водій розповів, що його підрізало інше авто, не залишивши йому можливості для маневру.

"Автотранспорт проходив відповідну експертизу, яка виявила, що все справне. Бути такого не може, щоб ми випускали в рейс несправну маршрутку", - спростував Олег Колеснік інформацію про нібито несправний транспортний засіб як причину ДТП.

Зі слів перевізника, є дві найімовірніші причини ДТП. Перша – це те, що є свідки, які бачили, як маршрутку № 47 "підрізав" інший транспортний засіб, а другу причина – неуважність водія.

Маршрутка підлягає ремонту, тому за той час, поки її відновлюватимуть, на маршрут пустили інший транспортний засіб із резерву підприємства. Щодо подальшої долі на підприємстві водія, то Олег Колеснік запевнив, що в цій ситуації буде діяти відповідно до чинного законодавства. Нині ж підприємство опікується лікуванням постраждалих пасажирів, які були в той момент у маршрутці. Половину лікування оплатить фірма, а іншу половину покриє страхова компанія.

Директор підприємства додав, що наразі з проханням допомогти у лікуванні звернулось лише двоє пасажирів, інші відмовились від госпіталізації, запевнивши, що з ними все гаразд.

А рекламний щит, який впав на маршрутку №47 внаслідок ДТП по проспекту Соборності у Луцьку, відшкодовуватиме винуватець аварії.

ЧИТАТИ ЩЕ: МАРШРУТКУ, ЯКА ЗБИЛА РЕКЛАМНИЙ ЩИТ, ВІДВОЗЯТЬ З МІСЦЯ ДТП. ФОТОФАКТ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Субота Показати IP 23 Травня 2016 16:49
А чого нема інфо про аварію мажора Міщука Андрія з другими мажорами-синочками? Щей нетверезі були. Що автомайдан домовився?
Толік Показати IP 23 Травня 2016 17:51
https://www.youtube.com/watch?v=bG7ZxFRThiY Відео з місця катастрофи___
007 Показати IP 23 Травня 2016 19:27
Дійсно де про Міщука, чи тільки Лободу розгагяти вмієте?!
Вона Показати IP 24 Травня 2016 08:42
Щось не віриться, всі пасажири чули як водій цілу дорогу телефонував до власника і казав що маршутку треба ставити на ремонт, а тут бац СПРАВНА.....НА КОГО Ж СПИШУТЬ ВСЕ НА ВОДІЯ ЧИ НА АВТО , ЯКЕ НІБИТО ПІДРІЗАЛО,,,,,,,,,,,,,А МОЖЕ ВЗАГАЛІ ЧЕРЕЗ ТИЖДЕНЬ СКАЖУТЬ ЩО ЦЕ ПАСАЖИРИ ВІДВОЛІКЛИ ВОДІЯ????????
Тауріель Показати IP 24 Травня 2016 10:45
Ніде нема правда, є тільки факти. Шкода водія, в цій ситуації він єдиний постраждалий від скупої халатності начальника і придурка на БМВ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus