USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Перевізники готові до зниження цін у приміських маршрутках

11 Листопада 2008 15:31
Перевізники, які курсують на луцьких приміських маршрутах, під час особистого прийому в заступника голови Волинської ОДА Василя Дмитрука розповіли про свої проблеми, – повідомляє 11 листопада репортер «Волинських Новин».
За словами перевізників, їх не влаштовує те, що ціна за проїзд до приміських сіл та міст у самому Луцьку змінюється залежно від конкретної зупинки. Наприклад, ціна від залізничного вокзалу – одна, від кінотеатру «Промінь» – інша. Перевізники бідкаються, що це спричиняє порушення графіку, правил дорожнього руху і навіть сприяє створенню аварійних ситуацій. Маршрутники готові до того, аби тариф на проїзд до Луцька став меншим, але єдиним, як це було раніше.
Серед інших проблем – те, що приміські маршрутки їдуть від Луцької автостанції № 2 до кінотеатру «Промінь» майже порожніми, що спричиняє значні економічні втрати. Перевізники передбачають, що після 17 листопада буде багато скарг, оскільки за зупинку в невстановленому місці їх штрафуватимуть.
Заступник волинського губернатора Василь Дмитрук доручив начальнику управління промисловості та розвитку інфраструктури Волинської ОДА Миколі Кучеренку і директору ДП «Волиньавтотранссервіс» Валерію Кащенюку провести нараду з представниками маршрутників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus