USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Періс Хілтон та її наречений з українським корінням прилетіли до Львова

1 Квітня 2018 15:36
Американська світська діва Періс Хілтон протягом декількох днів буде перебувати в Україні зі своїм нареченим голлівудським актором Крісом Зілкою, дідусь якого українець. Пара планує відвідати місця, пов’язані з родичами Кріса Зілка.

Співачка, акторка і онука володаря мережі готелів Hilton Періс Хілтон разом із нареченим, актором з українським корінням Крісом Зілкою, стали учасниками благодійної вечірки у Львові. Деталей про приїзд зірки до України небагато, бо її менеджер воліє не поширювати зайвої інформації в пресі, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

"Це конфіденційна інформація, яку я не можу оприлюднити. Я підписувала контракт про нерозголошення", - пояснила вона.

Крім державних охоронців, 37-річна американка має ще приватних бодігардів.

Відомо, що Періс Хілтон прилетіла 30 березня до Львова із США з пересадкою у Стамбулі. В українському місті її зустріли величезним букетом квітів та увагою шанувальників.

"Це була довга подорож, я рада бути тут, я думаю, що прекрасно проведу час. Я буду на вечірці, дам концерт, буде DJ-сет і перформенс для гостей", - розповіла сама Періс.

Із аеропорту вона виходила неквапливо, бо зустрічні українці залюбки фотографувалися із зіркою, а вона їх обіймала та посміхалася.



Хілтон була запрошена на офіційне відкриття після реконструкції одного з львівських готелів, повідомляє Захід.net. Власник готелю назвав значно перебільшеною суму гонорару Періс Хілтон у $500 тис., яка з'явилася раніше у ЗМІ, однак відмовився озвучити реальну цифру.

«Повірте, наші зірки мають значно більші гонорари, ніж та символічна сума, яку отримає вона. Та інформація, яку поширюють у ЗМІ, що нібито Періс отримає за це 500 тис. доларів, не має нічого спільного з дійсністю. Це – величезні гроші, просто неймовірні. Можливо, якби це був спеціальний приїзд, це б і коштувало стільки», – сказав бізнесмен.

Як відомо, Періс Хілтон є онукою власника однієї з найбільших готельних мереж світу Hilton Hotels & Resorts Баррона Хілтона. Однак у 2007 році він підписав заповіт, за яким 97% усього свого бізнесу передав на благочинність.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 1 Квітня 2018 16:39
Хто то? Вперше чую про таких. Чим вони знаменитi
Вася Показати IP 1 Квітня 2018 19:09
Де цю мадаму тільки не совали...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus