USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.75 39.95
  • PLN 9.72 9.88

Перша в історії 14-разова чемпіонка України серед дорослих: волинська боксерка здобула золото у Львові

26 Листопада 2023 09:08
Волинська спортсменка Тетяна Коб на Чемпіонаті України з боксу у Львові здобула золоту нагороду у ваговій категорії до 50 кілограмів. Волинянка стала першою в історії чотирнадцятиразовою чемпіонкою України серед дорослих.

Про це інформує Волинська обласна школа вищої спортивної майстерності.

«Довела, що я – найкраща. Я перша в історії 14-разова чемпіонка України серед дорослих. У мене ще є 2 срібла і бронза, а загалом – це 18 чемпіонат України серед еліти. Це моє життя і я кайфую в спорті. Хочу своїм прикладом заохотити людей займатись спортом. Спорт – це характер, дисципліна, мужність, здоров’я.

Бій був нелегкий, тому що суперниця теж була налаштована на перемогу, але я дівчинка сильна: доклала максимум зусиль, плідно тренувалась, щоб здобути цю перемогу. Наразі момент у мене ще немає ліцензії на Олімпійські ігри, але своєю перемогою я заслужила право брати участь в ліцензійних турнірах. Найближчий буде в Італії, де я змагатимусь за ліцензію на Ігри в Парижі», – поділилася Тетяна Коб враженнями від перемоги у коментарі Укрінформу.

Читати ще: Волинська боксерка перемогла на міжнародному турнірі в Фінляндії

Чемпіонка України також поділилась планами на наступний рік.

«Мені треба плідно тренуватись. Є різні етапи підготовки. У грудні в нас буде збір загальної фізичної підготовки у Тисовці. Я буду тренуватись, старатись, і зроблю все, щоб здобути путівку на Олімпійські ігри в Парижі», – додала Коб.

Читати ще: Боксерка з Волині стала кращою на турнірі у Чехії
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus