USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Перше у 2020 році засідання сесії Луцькради розпочали хвилиною мовчання

29 Січня 2020 10:29
Перше в новому 2020-му році засідання сесії Луцької міської ради розпочалося хвилиною мовчання.

Засідання 69-ї сесії Луцької міської ради розпочалося в середу, 29 січня.

На початку секретар ради, виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт нагадав, що саме 29 січня відзначається День пам’яті героїв Крут.

«Пропоную хвилиною мовчання вшанувати пам'ять героїв Крут і бійця 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади Миколи Сорочука, який загинув від кулі снайпера», – зазначив Григорій Пустовіт.

Окрім того, запропоновано зробити перерву в сесії о 12.00, аби охочі депутати могли вшанувати героїв Крут.

Нагадаємо, 24 січня кортеж із тілом загиблого Миколи Сорочука прибув на рідну Волинь. Полеглому під Маріуполем уродженцю села Лище було всього 22 роки. Хлопець через рік після закінчення школи пішов добровольцем на війну. Перед цим із бійцем попрощалися в Маріуполі.

Він загинув 22 січня 2020 року, в День соборності України, від кулі ворожого снайпера. Також 23 січня в селі Лище в пам'ять про загиблого бійця провели жалобну лінійку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus