USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Перші квитки на Бандерштат - уже в продажу

6 Грудня 2016 09:59
Перша партія квитків на Бандерштат-2017 уже у продажу, - про це на офіційній сторінці фестивалю інформують організатори.

"А в нас гарна новина! Перша партія квитків на #бандерштат 2017 по 300 грн уже в продажу!", - інформують організатори.

Раніше йшлося про те, що фестиваль може переїхати. Однак, зі слів організаторів, Бандерштат залишається в Луцьку. "На щастя, чи на жаль, але ми переїжджаємо з території кінно-спортивної школи (так званого "іподрому"). Пов'язно це з тим, що територія школи буде відведена під новий муніципальний проект", - йдеться у повідомленні.

"Бандерштат'17 готує для відвідувачів три повноцінні музичні локації: Головна сцена, Важка сцена та Тиха сцена. Також, заплановане започаткування декількох нових тематичних музичних локацій: етно-сцени, реп-сцени та електронної сцени, над адаптацією яких до фестивалю і загальним концептом ми зараз працюємо.

Класичні фішки Бандерштату - безалкогольний формат, гутірки, спорт, літературна сцена, Бандер-food, презентації молодіжних та громадських ініціатив - все це і багато чого іншого - лишається незмінно з нами", - анонсують організатори.

Замовити квитки можна ТУТ:

https://vk.com/away.php…

https://kasa.in.ua/bandershtat-2017-lutsk#event-map-anchor

Про Бандерштат 2016: аби пригадати, як це було пропонуємо переглянути фоторепортаж від Інформаційного агентства Волинські Новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus