USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Перші «плюси» податкової реформи для волинян

2 Вересня 2014 13:33
«Переведення двох податків із загальнодержавних до місцевих, а саме, податку на нерухоме майно та фіксованого сільськогосподарського податку надає місцевим громадам переконливі фінансові важелі впливу. Тепер кошти будуть як збиратись на місцях, так і витрачатись на місцях», - розповів виконувач обов’язків начальника ГУ Міндоходів Волині Віталій Чуй.

Керівник підкреслив, що це новації європейського зразка і в національному податковому законодавстві вони дадуть можливість фінансово підкріпити соціально-економічні
програми, важливі для місцевих громад, забезпечити комфортні умови для бізнесу, який, своєю чергою, продукуватиме створення нових робочих місць.

Зокрема, в аграрному секторі планується перевести на загальну систему оподаткування тільки ті підприємства, у яких обсяг річної виручки перевищує 20 мільйонів гривень та в користуванні знаходиться більше 3 тисяч гектарів землі. Всі інші сільгосппідприємства залишаються на діючій пільговій системі оподаткування і, продуктивно розвиваючи свій агробізнес, відповідально сплаченими податками відтепер поповнюватимуть місцевий бюджет, - переконують у прес-службі ГУ Міндоходів в області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сам Показати IP 2 Вересня 2014 15:03
В нашій країні буде 2,3,4 сільгосппідприємства по 2999 га. А шо....?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus