USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Першого «в'язня Грушевського» відпустили під домашній арешт

30 Січня 2014 12:23
Активіста Артура Ковальчука, якого затримали за нібито причетність до заворушень на Грушевського, випустили під домашній арешт, інформує "Українська правда".

Про це із зали суду повідомила депутат Леся Оробець.


Зі її слів, раніше прокурор погодився на домашній арешт.

Адвокати зібрали свідків того, що Ковальчук був на Майдані, а не на Грушевського, дістали також відео з метро, на якому видно, що перед затриманням вони були в районі Арсенальної, а не на Грушевського, як стверджували "беркутівці".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ирина Показати IP 30 Січня 2014 12:38
"Адвокати зібрали свідків того, що Ковальчук був на Майдані, а не на Грушевського, дістали також відео з метро, на якому видно, що перед затриманням вони були в районі Арсенальної, а не на Грушевського, як стверджували "беркутівці" -....из чего следует, что все, кто стояли на Майдане Незалежности- протестующие против необдуманных , пофигистических, действий власти честные и мирные граждане, а вот те, кто на Грушевского устроил бойню и спровоцировал ответную силовую реакцию со стороны спецназа- просто бандюки, наемники и террористы, которых и необходимо наказать по всей строгости закона. Кого же вы поддерживаете, жители нашей страны, которую просто рвут на части?! Так прекратите лицемерить и прямо скажите всем в лицо об этом- касается оппозиции, которую никто не поддержит на выборах, если они по прежнему будут с "тремя головами"- сделайте выводы, господа и не пи...те, что те идиоты делают за вас якобы грязную работу. Умеете глотку рвать, подстрекая к насилию, то умейте честно признать свои ошибки и провокационные действия, следствием которых и является гибель и травмы людей, и неважно граждан какой они страны- беорус или поляк, или россиянин, или армянин. Жизнь человека бесценна.
voron до Ирина Показати IP 30 Січня 2014 13:36
шо про шо? Ирина, хто в чому винен? хто в чому має признатись?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus