USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Манафорта відпустили під домашній арешт, – ЗМІ

13 Травня 2020 18:11
Колишній керівник передвиборчого штабу президента США Дональда Трампа Пол Манафорт, засуджений судом до семи років в'язниці, був переведений під домашній арешт на тлі побоювань щодо коронавірусу COVID-19 у виправних установах.

Про це повідомляє ABC News з посиланням на два власних джерела, передає Кореспондент.

Згідно з інформацією, Манафорт покинув в'язницю в штаті Пенсільванія сьогодні вранці.

Відзначається, що адвокат Пола Манафорта підтвердив, що його підзахисного відпустили під домашній арешт, але відмовився від подальших коментарів.

Нагадаємо, 8 березня 2019 року 71-річний Манафорт був засуджений майже до чотирьох років в'язниці судом у штаті Вірджинія за звинуваченням у податкових махінаціях і банківському шахрайстві. Також він був зобов'язаний виплатити 50 тисяч доларів штрафу і ще 24 млн доларів як відшкодування збитків.

Читати ще: New York Times: Манафорт відмив мільйони від Януковича через офшори простого перукаря

Пізніше суд у Вашингтоні засудив Манафорта більш ніж до 3,5 років в'язниці за чинення тиску на свідків і незаконну лобістську діяльність за кордоном. Також він повинен виплатити майже 6 млн доларів як відшкодування збитку.

Таким чином, загальний тюремний термін для Манафорта досяг семи з половиною років. Він мав бути звільнений із в'язниці 4 листопада 2024 року. Звинувачення стосувалися його роботи, пов'язаної з Україною в період з 2006 по 2015 рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus