USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Першого заступника Луцького міського голови поки не призначать

14 Квітня 2015 14:32
У Луцькій міській раді досі залишається вакантною посада першого заступника міського голови. Призначати нового «віце-мера» поки що не планують.

У коментарі кореспонденту Інформаційного агентства Волинські Новини Луцький міський голова Микола Романюк повідомив, що найближчим часом він не планує виносити на розгляд депутатів кандидатуру на цю посаду.

Нагадаємо, Святослав Кравчук пішов з посади першого заступника міського голови у зв’язку з вступом у дію Закону України Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо пенсійного забезпечення (№2212), щодо працюючих пенсіонерів, так би мовити, дав дорогу молодим.

Зі слів градоначальника, під час квітневої сесії питання кандидатури на посаду першого заступника не розглядатимуть. Наразі прийняте рішення про розподіл обов’язків між іншими заступниками. На запитання, у зв’язку з чим прийняте таке рішення - економією коштів, чи з інших причин, - Микола Романюк відповів: «Таке прийняте рішення. Кошти – це одна сторона, а друга – поки що подивимося».

Зауважимо, до звільнення Святослав Кравчук займав посаду першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцької міської ради.

До слова, у зв’язку зі вступом у дію згаданого вище Закону України, на пенсію пішов і начальник міського управління охорони здоров’я Федір Кошель. Міський голова зазначив, що кандидатуру на цю посаду «будуть шукати»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Анонім Показати IP 14 Квітня 2015 15:41
".....так би мовити, дав дорогу молодим" Ага, розбігся. Якби не закон, хіба що разом із кріслом треба було виносити. .
яся до Анонім Показати IP 15 Квітня 2015 11:00
дивись щоб тебе не винесли
Виборець Показати IP 14 Квітня 2015 15:42
ой-йо -йо-й, а якже міська рада може праюцювати без першого зама голови. Конвейер зупиниться...
Марк Показати IP 14 Квітня 2015 16:07
Та не зупиниться конвеєр. Правильне рішення прийняв Микола Романюк. Необхідно підібрати відповідну кандидатуру, яка матиме відповідні професійні якості. не можна приймати такі рішення швидко. Кравчук курував важливі галузі - медицину, освіту, культуру. підтримую рішення Романюка.
Луцьк до Марк Показати IP 14 Квітня 2015 16:14
Поживемо, побачимо, а Ви Марку, мабуть в міськраді працюєте?
Марк до Луцьк Показати IP 14 Квітня 2015 19:41
ні. у горсовєті
Корінний лучанин до Марк Показати IP 14 Квітня 2015 17:06
А може дочекаємось виборів у місцеві органи влади , тоді міський голова буде ІНШИЙ і він буде призначати на вакантні посади! Кравчук "курував" ? Тут у цьомі слові деякі букви лишні для його оцінки.
петрович до Корінний лучанин Показати IP 14 Квітня 2015 18:32
Вибори, вибори а за вибором -нові вибори... Вже обрали нардепа ЛАпіна, що аж лучани в ладошки хлопають від радості.., незнають де його офіс, щоб висловити подяку за підняття тарифів на компослуги, обкладання податку на пенсії. Хай ліпше буде повторно Романюк мером, ніж болтун, що в житті будку не збудував, а лише язиком ляпає.
Корінний лучанин до петрович Показати IP 14 Квітня 2015 20:39
Вибачте, при всій повазі до вас не можу погодитись із вашою думкою. І ось чому. В нас НЕ ПОВИННО БУТИ ДОВІЧНИХ "МЕРІВ"! Це недобре закінчується для громади . РУКА РУКУ МИЄ! Враховуючи те, що ми не зовсім відійшли від старої КОМАРТІЙНОЇ КОМАНДНО-АДМІМІСТРАТИВНОЇ СИСТЕМИ. Чи не так? ТЕ, ЩО РОБИТЬ ТОЙ ЧИ ІНШИЙ МЕР ДЛЯ ГРОМАДИ -ЦЕ Є ЙОГО ОБОВЯЗКОМ , А НЕ ЯКИМОСЬ БЛАГОМ ДЛЯ ЛЮДЕЙ ВІД ЙОГО ІМЕНІ!
Такі да! Показати IP 14 Квітня 2015 17:08
Ждуть хто більше занесе...
Харитон Показати IP 14 Квітня 2015 18:52
То там є такі 2 гіганти мислі-Соколовська та Яковлев-ті всіх за пояс заткнуть-особливо на відкатах. А та стара шкапа там до смерті буде сидіти!
Вася до Харитон Показати IP 14 Квітня 2015 19:46
Соколовська і Яковлев досвідчені і розумні керівники. Вони працюють у команді Романюка на благо територіальної громади. Міський голова взяв їх на роботу значить довіряє їхньому професіоналізму. Досягність спочатку самі певних висот у житті і тоді критикуйте інших
А ндрій до Харитон Показати IP 15 Квітня 2015 10:25
Симптоматично і прикро те,що люди Вашого типу, які з великими потугами розуміються в табличці множення, починають розмірковувати про інтеграли.Чи відомо Вам,"шановний" добродію,що на цих крихких,маленьких плечах тендітної,маленької жіночки тримається вся нфраструктура міста-водопостачання,теплопостачання,прибирання і т.д.Коли Ви володієте матеріалами по відкатах, зверніться до правоохоронців з заявою,а не безпідставно ляпаєте язиком.Повірте,що образа жінки,в якому б віці вона не була,не робить честі чоловікові.Власне,про що я говорю,ви не чоловік і не маєте поняття,що таке честь.
Харитон - хам Показати IP 14 Квітня 2015 19:25
Поняття молодості і старості, на жаль, дуже швидкоплинне. Не встигнете оглянутись і ви там будете. Лариса Миколаївна - красуня!!!! А це, нелегка праця над собою, так виглядати у зрілому віці.
До корінний лучанин Показати IP 14 Квітня 2015 19:33
На посаду першого заступника необхідно призначити людину, яка б орієнтувалася в усіх галузях життєдіяльності міста. Так, це повинна бути людина команди, яка могла б спільно з міським головою працювати на благо громади, а не ставити палки в колеса, як зараз модно робити. Тому дорішення треба підійти зважено і, дійсно, не треба спішити.
Васелина Показати IP 14 Квітня 2015 19:43
Усі б виглядали б так гарно як Лариса Соколовська. Не варто переходити на особистості і ображати людей. Гляньте перш на себе в зеркало, а тоді говоріть про інших. Є елементарні поняття вихованості, але вони напевно окремим дописувачам невідомі.
Василіса Прекрасна Показати IP 15 Квітня 2015 07:59
Яковлєв не користується таким авторитетом, як він гадає. Яковлєв - це черговий кадровий прокол Романюка. Молодий, амбіційний і вважає, що всім жопам - люстро. Жопам - можливо, а шана від людей не дуже велика. Це - якщо сказати дуже мягко.
Ігор Показати IP 15 Квітня 2015 08:37
Я голосуватиму за Романюка - це мій вибір! впевнений, що він обере нормального фахівця у заступники, який би не підвів його на виборах!
АГА Показати IP 16 Квітня 2015 18:41
Ага, вже не одного нормального призначив романюк, особливо керівників комунальних підприємств таких як киричуки, василевські. Хай візьме собі в зами кіріка - він йому поможе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus