USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Першого вересня діти познайомилися з міліцією. ФОТО

1 Вересня 2013 18:08
«Ваше дитинство – в надійних руках, міліція Вас береже повсякчас» − під таким слоганом відбулася акція у Луцьку. Правоохоронці на Театральному майдані влаштували свято для малечі з нагоди Дня знань. Кожен охочий міг підійти до спеціально-обладнаних стендів, де ознайомитися зі зброєю, що зараз використовують міліціонери, засобами захисту, охоронними системами.
Також лучани та гості міста могли оглянути нові автомобілі марки Renault Master, якими зараз користуються працівники ДАІ. Нагадаємо, що їх нещодавно вручили волинським даішникам у рамках проекту Євросоюзу − «Разом безпечніше».
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:ВОЛИНСЬКИМ ДАІШНИКАМ ВРУЧИЛИ П’ЯТЬ НАДСУЧАСНИХ АВТОМОБІЛІВ. ФОТО
Зазначимо, що протягом десяти днів на території області правоохоронці краю проводитимуть всеукраїнський профілактичний захід «Урок». Ця ініціатива спрямована на запобігання учинення злочинів дітьми та відносно них, поширення серед неповнолітніх наркотичних засобів та психотропних речовин.
У рамках профілактичного заходу «Урок» вживатимуться заходи щодо виявлення дітей, які не розпочали заняття в навчальних закладах, встановлюватимуться причин та умови, що сприяли цьому. Згідно із законодавством, батьки або особи, що їх заміняють, які не виконують обов'язків щодо виховання дітей, будуть притягнені до адміністративної відповідальності, − інформує служба зв’язків з громадськістю УМВС України в області.
Міліціонери проведуть відповідну профілактичну роботу з неповнолітніми, які перебувають на обліках органів внутрішніх справ та схильні до вчинення правопорушень. Окрім цього, проведуть рейди з виявлення бездоглядних дітей, підлітків, які перебувають у розшуку, з метою їх подальшого соціального влаштування.
Організовуватимуться зустрічі з адміністраціями шкіл та батьківськими комітетами для налагодження взаємодії, інформування щодо фактів правопорушень серед дітей, жорстокого поводження з ними, невиконання батьками обов’язків з виховання неповнолітніх, а також залучення дітей, які перебувають на обліках в органах внутрішніх справ, до участі в гуртках, секціях тощо.
Також під час «Уроку» перевірять загальноосвітні навчальні заклади щодо обладнання їх сигналізацією та забезпечення охороною.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus