USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Парижі – криваві сутички мітингувальників з поліцією

1 Травня 2017 20:12
Під час першотравневих виступів у Парижі молодики у масках жбурляли в поліцію пляшки з запалювальною сумішшю, правоохоронці застосували сльозогінний газ та кийки. Троє поліцейських отримали поранення.

На вулицях столиці Франції сталися сутички між групою молодих людей у каптурах та масках і поліцією. В результаті зіткнень у понеділок, 1 травня, тілесні ушкодження отримали як мінімум троє поліцейських. Про поранення правоохоронців повідомили представники місцевої влади, передає Обозреватель з посиланням на AFP.

Зіткнення сталися поблизу площі Бастилії, поряд з маршрутом першотравневої ходи, організованої трьома профспілками. За наявною інформацією, молодики кидали в правоохоронців пляшки з запалювальною сумішшю та інші предмети. Кореспондент AFP також повідомив, що в одному місці агресивні протестувальники спрямували на лави поліцейських візок для покупок з горючими речовинами, які перед цим вони підпалили.

У відповідь поліція застосувала сльозогінний газ та кийки. За інформацією агенції AP, агресивні протестувальники не мали при собі жодної партійної чи профспілкової символіки. Попри це поліція перевіряє сумки учасників профспілкової маніфестації на наявність пляшок із запальною сумішшю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 1 Травня 2017 20:22
я в шоці

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus