USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Перший день баскетбольного турніру пам’яті Олексія Веремійчика. Фоторепортаж

3 Жовтня 2020 10:45
Стартова гра баскетбольного турніру пам’яті Олексія Веремійчика закінчилася перемогою «Рівного» над «Старим Луцьком-2», а в другому матчі «Старий Луцьк» виявився сильнішим за «Новомосковськ».

На жаль, через об’єктивні причини до Луцьку не зумів завітати БК «СумДу», тож «Старий Луцьк» поділили на дві команди, кожну з яких підсилили молоддю.

Так, у першій грі зійшлися «Старий Луцьк-2» та «Рівне». Рівняни почали агресивніше, заробивши перевагу, яку не віддали до кінця гри. Початок ознаменувався вдалими кидками гостей з-за дуги, лучани хотіли відповідати тим же, однак з дальньої дистанції не влучали. Впродовж матчу перевага рівнян інколи досягали 16 очок, але в підсумку вони перемогли з рахунком 59:67. Найкращим у лучан став новачок Владислав Унгурян, який набрав 16 очок.
Натомість у другій грі «Старому Луцьку» протистояв «Новомосковськ». Гості з Дніпропетровщини виграли першу половину зустрічі – 39:40. Однак після великої перерви лучани перехватили ініціативу та зуміли перемогти в +13 очок – 90:77. Найвлучнішим у складі луцької команди став Володимир Коцько з 23 очками, на бал менше набрав Денис Тютюнник.
Уже сьогодні о 16.00 між собою зіграють «Рівне» та «Новомосковськ», а о 18.30 поміряються силами дві команди «Старого Луцька». Також вболівальників чекає протистояння луцьких журналістів проти Луцької міської ради об 11.00.

Тим часом Інформаційне агентство Волинські Новини пропонує фоторепортаж з першого дня змагань.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus