USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Перший щасливчик місяця акції Волинських Новин «Пошир та вподобай»

6 Вересня 2017 12:55
Акція "Пошир та вподобай" від Інформаційного агентства Волинські Новини отримала першого переможця місяця.

У розіграші кожен, кому виповнилося 18 років, має шанс виграти різні призи: щодня - місячну передплату на газету «Волинські новини», щотижня - поповнення мобільного рахунку на 100 грн та головний приз місяця. Для участі потрібно підписатися на сторінку Волинських Новин у Facebook, натиснути «Подобається» (або іншу реакцію) на будь-якому дописі та поширити його на власній сторінці у соцмережі. Перша щасливиця Юлія Бєлая поділилася своїми враженнями та планами на приз.

Вітаємо з перемогою! Пані Юліє, розкажіть трохи про себе…

Мене звати Юлія Бєлая. Зараз я перебуваю у декретній відпустці. Вирішила взяти участь у розіграші від Інформаційного агентства Волинські Новини. Уже близько чотирьох років є вашим постійним читачем. Завжди цікаво зайти на сайт і почитати актуальні новини.

То виграш став вам дуже доречним…

О так! Коли ти у декреті, то собі приділяєш менше часу й уваги. Я вже вирішила, що виграш витрачу на себе.


Як ви поставилися до новини про перемогу?

Не очікувано. Я ніколи нічого не вигравала, бо й участі не брала. А тут відразу й підписку на газету, а тепер і сертифікати на покупки. Потім вирішила брати участь в інших розіграшах, думаю, а раптом знову пощастить…

Щоб ви побажали нашим читачам, майбутнім учасникам розіграшу?

Я помітила, що виграла у розіграші під номером 3 – це моє щасливе число, проте чим старшою стаю, тим менше вірю у такі речі. А дарма!

Бажаю учасникам грати, вірити й вигравати! А для того, щоб перемагати, звичайно ж, брати участь в акції.


Усі повнолітні читачі Інформаційного агентства Волинські Новини можуть брати участь в акції, грати та вигравати! Детальніше про умови акції читайте тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus