USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Перший заступник голови Ківерцівської РДА відкидає звинувачення у тиску на працівницю. ФОТО

21 Липня 2009 17:03
Факти, наведені у зверненні матері головного спеціаліста відділу у справах  сім’ї, молоді та спорту Ківерцівської РДА Тетяни Гордійчук до губернатора, не відповідають дійсності. Про це йдеться у листі за підписом першого заступника глави Ківерцівської райдержадміністрації Світлани Ващинець, якого надіслали із РДА «Волинським Новинам».
 
У документі пані Ващинець пише, що мала зауваження до Тетяни Гордійчук стосовно неналежної підготовки документів щодо присвоєння почесного звання «Мати-героїня» та інформації по реалізації спільного проекту влади і бізнесу «Зігрій любов’ю дитину» у Ківерцівському районі.
 
Як ідеться у документі, 8 травня 2009 року Тетяна Гордійчук не завершила підготовку термінових контрольних документів, пообіцявши це зробити після вихідних. «Однак 12 травня 2009 року на роботу не вийшла, протягом тижня на телефонні дзвінки начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту не відповідала», – стверджує Світлана Ващинець.
 
Для з’ясування обставин колеги по роботі нібито відвідали Тетяну Гордійчук за місцем проживання, але вдома нікого не було.
 
Далі Світлана Ващинець пише: «На адресу райдержадміністрації надійшов лист із Секретаріату Президента України від багатодітної матері про незгоду з наданою їй відповіддю та звинуваченнями працівників райдержадміністрації в недостовірності поданої інформації».
 
Перший заступник глави РДА стверджує, що пояснення щодо причин подання недостовірної інформації повинна була дати саме Тетяна Гордійчук, оскільки готувала цю інформацію саме вона. Це пояснення, згодом, принесла мати Гордійчук.
 
У листі йдеться, що на дзвінки начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту РДА Гордійчук буцімто не відповідала. «Листки з тимчасової втрати працездатності в райдержадміністрацію передавались сторонніми людьми, як і заява щодо надання відпустки, у якій Гордійчук Т.В. було відмовлено, так як згідно з графіком відпусток із 2 по 12 липня 2009 року була надана відпустка начальнику відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації у зв’язку з виїздом її на фестиваль у Республіку Польщу», – пише Світлана Ващинець.
 
І далі пояснює: «Одночасне перебування у відпустці двох працівників відділу унеможливлювало б виконання поточної роботи у відділі. У зв’язку із відсутністю головного спеціаліста відділу у  справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Гордійчук Т.В. та необхідністю проведення оздоровчої компанії начальник відділу О.В.Поліщук з 7 липня 2009 року вийшла на роботу».
 
Як стверджує пані Ващинеь, станом на 20 липня 2009 року заява про звільнення з роботи від Тетяни Гордійчук не надходила, а останній листок із тимчасової втрати працездатності від 15 червня 2009 року по 26 червня 2009 року з заключним діагнозом ГРВІ, гострий бронхіт був переданий в бугалтерію райдержадміністрації в кінці червня. 
 
Факти наведені у зверненні матері громадянки Тетяни Гордійчук не відповідають дійсності, – підкреслила перший заступник глави Ківерцівської РДА Світлана Ващинець. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 22 Липня 2009 07:26
Ну щож вияснення Ващенець це доказ зарозумілости і типового для ігноратів хамства.
Анонім Показати IP 22 Липня 2009 09:37
Та все це правда! Пані, мама якої скаржилася Романюку, повинна б справді спочатку зробити свою роботу, а потім шукати винних.А то прикривається "ГРВІ"...
Анонім Показати IP 23 Липня 2009 10:06
Знаючи, як влада співпрацює з ЗМІ (доволі не професійно), а особливо з інтернет-виданнями, то можна зробити тільки один висновок. Якби Ващинець не відчувала своєї вини, то б не реагувала на дані статті. Ходять чтки, що голова Ківерцівської РДА Л. Кричкевич сам викликав заявницю, аби та забрала заяву. Але з того нічого не вийшло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus