USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

П'яна волинянка викликала чоловікові швидку, а потім напала на лікарів

22 Жовтня 2018 20:41
Бригада ЕМД отримала виклик із села Ковельського р-ну, в якому жінка повідомила про те, що у її чоловіка «кров’яна рвота». Приїхавши на місце виклику, фельдшер застала таку картину: на вулиці, поблизу будинку нетверезі чоловік та жінка голосно з’ясовують стосунки, повідомляє Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

"Фельдшер спробувала вияснити, кому ж насправді потрібна медична допомога? Нетверезий чоловік відмовився від допомоги, а жінка почала голосно лаятись, погрожувати і кидатись камінням. Після того, як чоловік спробував заспокоїти жінку і вибачитись за поведінку дружини вона вхопила палицю і кинулась на медиків і чоловіка", - йдеться у повідомленні.

Про ситуацію, яка склалась на місці виклику фельдшер була змушена доповісти старшому лікарю ЦОД і викликати поліцію. Патрульні поліцейські, які приїхали з Ковеля на місце події, склали протокол про виклик як завідомо неправдивий, який тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

"На Волині за дев’ять місяців 2018 року було здійснено 1066 безрезультатних виїздів бригад ЕМД. У Ковельському районі – 121 виїзд. У села прилеглі до смт. Голоби – 8. За той самий період зафіксовано 1688 випадків смерті громадян до приїзду бригад екстреної медичної допомоги", - констатують медики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus