USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Змотав знайомого скотчем»: від початку року волинські патрульні зафіксували 438 неправдивих викликів спецслужб

6 Жовтня 2023 18:50
З початку року волинські патрульні склали 438 адмінматеріалів на громадян, які викликали швидку, рятувальників чи поліцію, коли для цього не було потреби.

Про це інформують у пресслужбі патрульної поліції Волині.

Так, у поліцію звернувся житель Луцька та повідомив, що наніс тілесні ушкодження знайомому та змотав його скотчем. Коли патрульні прибули за вказаною адресою, то опитали можливих свідків та обстежили прилеглу територію. Факти не підтвердилися.

Ще один громадянин повідомив на лінію 102 про розбій. Заявник стверджував, що його побив невідомий чоловік та забрав з кишені 3 000 гривень. На місце події приїхали патрульні й виявили, що заявник перебуває у стані сп’яніння. Згодом він повідомив, що такої події не було.

На обох чоловіків інспектори винесли постанову за ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП. Штраф за таке порушення становить від 850 до 3400 гривень.

У поліції нагадують, що за завідомо неправдивий виклик спеціальних служб передбачена відповідальність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus