USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

П'яні волиняни після втечі з місця ДТП побили поліцейських

20 Січня 2020 12:47
Сьогодні вночі група жителів села Кортеліси Ратнівського району спричинила тілесні ушкодження чотирьом працівникам поліції під час виконання ними службових обов’язків. За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 345 Кримінального кодексу України. Трьох зловмисників затримано. Їм загрожує до п’яти років позбавлення волі, інформує поліція Волині.

Сьогодні, 20 січня, співробітники сектору реагування патрульної поліції Ратнівського відділу поліції з’ясовували обставини автопригоди, що трапилася о 2 годині ночі в селі Кортеліси.

Невстановлений транспортний засіб, допустивши зіткнення із зустрічним автомобілем «Audi-100», втік із місця ДТП. Внаслідок автопригоди тілесні ушкодження отримав 6-річний пасажир «Audi-100». Його доставили до Ратнівської центральної райлікарні.

Поліцейські одразу розпочали проводити заходи, спрямовані на встановлення автомобіля, причетного до скоєння автопригоди.

Співробітники сектору реагування патрульної поліції Ратнівського відділу виявили на одному із дворів 42-річного жителя цього ж села фрагменти автомобіля ймовірно причетного до скоєння дорожньо-транспортної пригоди.

Однак, господар обійстя та ще троє осіб, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вчинили опір працівникам поліції під час виконання ними службових обов’язків та завдали правоохоронцям тілесних ушкоджень.
Поліцейські встановлюють особи всіх правопорушників, причетних до скоєння цього злочину. Трьох з них, 42-річного, 45-річного та 35-річного місцевих жителів доставили до відділу поліції. Вирішується питання щодо затримання зловмисників у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом опору поліцейським слідчі Ратнівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тілесні ушкодження потерпілому, відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.
Поліцейські проводять усі необхідні заходи, спрямовані на розкриття злочину проти правоохоронців, а також встановлення та затримання транспортного засобу та водія, котрий скоїв ДТП з потерпілим і втік з місця події.
До проведення невідкладних слідчих дій та затримання зловмисників задіяні, окрім місцевого відділу поліції, слідчі та співробітники карного розшуку ГУНП в області та спецпідрозділи поліції області і управління патрульної поліції – КОРД, рота поліції особливого призначення та загін ТОР.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
До Показати IP 20 Січня 2020 12:54
Треба дозволити поліції застосовувати жорсткіші методи. А то ваша реформа дале лише розгул злочинності.
факт Показати IP 20 Січня 2020 16:15
Американського копа одного достатньо було б,щоб взавтра їх відспівували.І притому,що коп не був би постраждалим.
121 Показати IP 20 Січня 2020 18:07
І чого не стріляли. Треба було коліна прострілити щоб на майбутнє знали що роблять!
анонім Показати IP 20 Січня 2020 18:33
Задовбала вже ця "демократія". Побили 4-х поліцейських ! В нормальній демократичній країні їх би давно вже покрайній мірі поранили, або й прибили як скаженних тварин.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus