USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку тричі намагалися побити поліцейських. ОНОВЛЕНО

3 Лютого 2016 17:43
Розпочато два кримінальних провадження про протиправні дії щодо працівників поліції у Луцьку. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Так, в обласному центрі Волині за кілька останніх днів зафіксовано два випадки вчинення громадянами протиправних дій щодо працівників поліції.

1 лютого 2016 року близько 06 години ранку у готелі "Нива" на Завокзальному ринку 52-річний рівнянин завдав тілесних ушкоджень двом поліцейським Управління патрульної поліції у місті Луцьку, які прибули на виклик.

Відомості про заподіяння працівникам правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням ними своїх службових обов’язків (кримінальне правопорушення, передбачене частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України) внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Проводяться необхідні слідчі дії.

30 ж січня 2016 року слідчим відділом Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про те, що раніше судимий за грабіж 29-річний лучанин, який після вчинення ним напідпитку хуліганських дій у магазині "Зося" на вулиці Ковельській був доставлений у приміщення Луцького відділу поліції, завдав тілесних ушкоджень поліцейському Управління патрульної поліції у місті Луцьку, вдаривши його головою у обличчя.

РАНІШЕ СУДИМИЙ ЛУЧАНИН НАНІС ТІЛЕСНІ УШКОДЖЕННЯ ПОЛІЦЕЙСЬКОМУ#lutskpolice #патрульнаполіція #поліціяЛуцькаРобота пат...

Опубликовано Патрульна поліція Луцька 5 февраля 2016 г.

Зловмиснику уже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування в обох провадженнях здійснюється слідчими слідчого відділу Луцького ВП ГУНП у Волинській області,процесуальне керівництво – прокурорами Луцької місцевої прокуратури.

Наголосимо, що органи прокуратури жорстко реагуватимуть на випадки протиправних дій щодо працівників правоохоронних та судових органів та вживатимуть усіх можливих заходів задля притягнення винних осіб до встановленої законом відповідальності.

Окрім цього, я повідомили у прес-службі поліції області, у Луцьку п’яний дебошир намагався побити поліцейських в ніч на понеділок, 1 лютого. Наряд поліції охорони прибув до розважального закладу на вулиці Електроапаратній обласного центру за сигналом «Терміновий виклик поліції». Співробітники управління поліції охорони затримали нетверезого відвідувача ресторану, який своєю поведінкою майже паралізував роботу розважального закладу.

Адміністратор ресторану повідомила, що чоловік нецензурно лаявся, прискіпувався до персоналу та відвідувачів закладу. Він також ображав і намагався побити поліцейських. Аби припинити протиправні дії дебошира правоохоронці одягнули на руки чоловікові кайданки.

Поліцейські з’ясували, що правопорушник мешканець Луцька. Йому 48 років.

Затриманого доставили до Луцького відділу поліції. За скоєння правопорушення чоловіку загрожує відповідальність за статтею 173 (Дрібне хуліганство) та статтею 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника поліції) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Вони передбачають штраф, або громадські роботи до шістдесяти годин, чи виправні роботи до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт до п’ятнадцяти діб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
полішук Показати IP 3 Лютого 2016 19:34
пам"ятаете фільм " Операція Ы"-так і в даній ситуаціі! до яких пір потрібно буде захищати поліцію? по ідеі поліція повинна захищати законопослушних громадян
василь до полішук Показати IP 4 Лютого 2016 06:02
Тому що рівень професіоналізму нульовий. Мати на місто 200 поліцейських 20 нових машин порядок має бути найвищий.
Цікаво! Показати IP 3 Лютого 2016 19:47
Що ж то за поліцаї, яким 52річний дід завдав ушкоджень?
Шурик до Цікаво! Показати IP 3 Лютого 2016 21:54
Деякі "діди" в свої 52 дадуть фору молоді в рукопашці. Для нас же важливіше покурити і бухнути...
Анна Показати IP 4 Лютого 2016 09:42
Це лише говорить про те, скільки ще "мр*зі" п'яної шукає собі на ж..пригод.
Вася Інтелігент до Анна Показати IP 30 Липня 2016 21:02
Інтелігентні люди,взагалі,не дозволяють собі ображати інших людей!Можна сказати,що людина знаходиться на низькому культурному рівні.А ваш метод,обзивати людей,ставить вас поруч із тими,кого ви,шановна,ображаєте!Це їхній метод...і ваш,судячи із написаного.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus